Konu Başlıkları: İslami AHLAK Temsilcisimiyiz!!!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Temmuz 2009, 21:26   Mesaj No:33

Yitiksevda

Medineweb Emekdarı
Yitiksevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Yitiksevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2
Üyelik T.: 10 Nisan 2008
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:MALAZGIRT
Yaş:47
Mesaj: 5.077
Konular: 295
Beğenildi:126
Beğendi:24
Takdirleri:153
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart RE: İslami AHLAK Temsilcisimiyiz!!!

YAĞMUR SANCAK

Ruku edenler
Secde edenler
Belirtileri yüzlerindeki secde izidir ( Çok az insan görür o izi dikkat!.. )
İman edecekler
Salih amelde bulunacaklar...
İnsanlar bozuldugunda iyi olacaklar
Tevazu sahibi olacaklar (Kendisine el pençe divan durup hocam diye etraflarında pervane olanların da kafasını kıracaklar mümkünse )

Örneğin, tam bu özelikleri taşıyıp da , ortalığa bende keramet var demeden,keramet özellikleri gösterip yayan,ya da şöyle söyleyeyim ALLAH İLE ARASINDAKİ MUHABBETİ ÇAKTIRMADAN SAĞA SOLA AÇIK EDEN ! insan/lar ( genelde onlara şeyh gavs hocam vb diye seslenilir :=) ) allahın luffu ile lutuflandırılmış mıdır ? Yani.. Her kuşun eti yenir mi ?


Yağmur kardeşim Gavs vs kavramlar İSLAM dininde olamayıp sonradan eklenen isimlerdir.FATİHA suresinin mesajı apaçıktır Yalnız ALLAH'tan dilemek ALLAH bizlere bunu emretmiş iken ARACILAR kim oluyor SAHABE keramet gösterebildimi ki! ALLAH'ın İSLAM'ı ile uyuşmayan ALLAH'ın arşını beğenmeyenler,ALLAH'ı Hatun durumuna düşürecek kadar kendini kaybeden Elleri ile yazdıklarını ALLAH katından göstermeye gayret eden,Kendine bağlamak istediği MÜRİD'lerini rüya ile ONAYLAYAN,RABITA gibi din dışı bir olay sergiliyen,vs Bunlar ALLAH'ın islamı ile uyuşmayan uçuk kaçık olaylardır.Lütuf ALLAH'ın isteği iledir İsterse istediğine verir ama İSLAM'da olmayan RUHBAN kesim bunu kendine menfaat için istediği gibi kullanıyor.Darda kalanın ALLAH'tan istemesi gerekir iken RUHBAN sınıf isimleri ile istemek İSLAM'ın neresine konulabilir.
Alıntı ile Cevapla