Alıntı:
YitikSevda Üyemizden Alıntı
Seheryeli abla dün yapılan hakaretlerin içeriğinden haberiniz varmı yoksa konular bende isterseniz size ö m atayım kim haklı kim haksız görürsünüz bilmeden kimseyi yargılamıyalım cüppeli demişsiniz cüppeli bizim gibi düşünen tüm kesimleri tekfir etti nasıl saygı bekliyor ? |
evt nuryuzlume yapılan bütün hakaretlerden haberim var.dün defalarca kendisine havlama diyerek hakaret edilmiştir.nuryuzlumlede konuştum ve çok üzügündü dün.sizde dün bu olaylar olurken burdaymışsınız ve sesinizi çıkarmamışsınız.bu nasıl bir müslümanlık anlayışı anlam veremiyorum ben.saygısız biri kalkacak bir müslümana helede o müslüman bayan ve ona havlama diyecek.cübbeli konusuna gelince cübbeli dinledim tv de ve kimseyi tekfir falanda etmedi gayatte ılımlı güzel konuştu.türklere yapılan hakaretlere gelince sessiz kalıyorsunuz.ama karşılık gelincede sinirleniyorsunuz.türkler kürtleri kardeş olarak görüyor ama kürtler türkleri kardeş görüyormu orası muamma.nuryuzlumun doğuda ikamet etti ve oraları öle güzel anlatırki.eğer gerçekten kürt düşmanı olsaydı böle güzel konuşmazdı.