RE: Kürt Türk Kardeşliği Üzerine .türkler vatanını savunuyor peki kürtler neyin peşinde.unutmayınızki bugun bu ilkede böle rahat bir şekilde yaşamanızı türklere borçlusunuz.
Ben tekfir etmiyorum ALLAH'ın ayetlerini dünya menfaatleri karşılığında satanların KURAN'a göre konumu bellidir ben demiyorum:
İşte sizin ayrımınız burda başlıyor KÜRT'ler askerlik yapmıyormu?
Kürtler Polis değilmi?
Sade siz savunuyorsunuz 1. dünya harbinde Kürtlere binlerce vaaade bulunup daha sonra KATLİAM yapan zihniyetle şimdiki FAŞİST zihniyet sahiplerinin fikri birdir.Biz yaşamımızı daima ALLAH' A BORÇLU bilen kişilerdeniz Aracılara metaalara tapmıyoruz .
Seheryeli benim türklerle sorunum yok Faşist ZİHNİYET sahipleri iledir Kürdü=Türkü biribirine düşüren ZALİM'lerin zihniyeti iledir yoksa sorunu çıkaran kürtte değil türkte Bu işten -MENFAAT bekleyen ZALİM FAŞİST zihniyet sahipleridir Allah aşkına posta gazetesi gibi bir MASON uşağı olan yayın organının yazısını İSLAM'i bir sitede nasıl asabiliyorsunuz Şimdi herkes astığı veya yazdığı yazının fikirini benimsemiyormu eeee o zaman bu hakaret değilde nedir biraz objektif bakmayı öğrenin:
|