Konu Başlıkları: Kürt Türk Kardeşliği Üzerine
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Eylül 2009, 18:54   Mesaj No:13

Seher Yeli

Medineweb Paylaşımcı Üyesi
Durumu:Seher Yeli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 778
Üyelik T.: 03 Şubat 2008
Arkadaşları:0
Konular: 138
Beğenildi:14
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: Kürt Türk Kardeşliği Üzerine

Alıntı:
YitikSevda Üyemizden Alıntı
.türkler vatanını savunuyor peki kürtler neyin peşinde.unutmayınızki bugun bu ilkede böle rahat bir şekilde yaşamanızı türklere borçlusunuz.

Ben tekfir etmiyorum ALLAH'ın ayetlerini dünya menfaatleri karşılığında satanların KURAN'a göre konumu bellidir ben demiyorum:

İşte sizin ayrımınız burda başlıyor KÜRT'ler askerlik yapmıyormu?
Kürtler Polis değilmi?

Sade siz savunuyorsunuz 1. dünya harbinde Kürtlere binlerce vaaade bulunup daha sonra KATLİAM yapan zihniyetle şimdiki FAŞİST zihniyet sahiplerinin fikri birdir.Biz yaşamımızı daima ALLAH' A BORÇLU bilen kişilerdeniz Aracılara metaalara tapmıyoruz .

Seheryeli benim türklerle sorunum yok Faşist ZİHNİYET sahipleri iledir Kürdü=Türkü biribirine düşüren ZALİM'lerin zihniyeti iledir yoksa sorunu çıkaran kürtte değil türkte Bu işten -MENFAAT bekleyen ZALİM FAŞİST zihniyet sahipleridir Allah aşkına posta gazetesi gibi bir MASON uşağı olan yayın organının yazısını İSLAM'i bir sitede nasıl asabiliyorsunuz Şimdi herkes astığı veya yazdığı yazının fikirini benimsemiyormu eeee o zaman bu hakaret değilde nedir biraz objektif bakmayı öğrenin:
sorun burada o veya bu gazetenin yazısını asmak değil.tamam postanın ne olduğu ortada ama diğer yazılara karşı asılmış bir yazı o.o zaman sizde türkler aleyhinde asılmış bütün yazıları kabul ediyorsunuz.ben gayet iyi anladım yitiksevda fazla söze gerek yok.ve nuryuzlumu sonuna kadar destekliyorum.bu site bence artık amacanı aşmış durumda.muhsin hoca en başta bir kişiyi bile hidayetine vesile olabilirsek ne mutlu diyordu.acaba olabildimi çok merak ediyorum.burada kürt olmayanlar ve de sizin paylaştığınız görüşleri paylaşmayanlar ileri dercede hakarete ve ayrımcılığa maruz kalıyor onu anladım ben.benim üzüldüğüm nokta hiç bir kötü niyeti olmayan değerli bir kardeşimizi defalarca üzdünüz ve ben buna vesile oldum çünkü benim sayemde üye olmuştu buraya.yağmur sancağı bayan diye sitedeki herkes savunmuştu ona haksızlık edliyor diye.nuryuzlumde bayandı ve onada haksızlık ediliyordu kimsenin sesi çıkmadı malesef.nuryuzlum faşist değildir yineliyorum.onun amacı islam davasıdır ben buna şahidim.ilsami tebliğ ederkende türk kürt ayrımı kesinlikle yapmaz.