Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Eylül 2009, 00:57   Mesaj No:35

Yitiksevda

Medineweb Emekdarı
Yitiksevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Yitiksevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2
Üyelik T.: 10 Nisan 2008
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:MALAZGIRT
Yaş:47
Mesaj: 5.078
Konular: 295
Beğenildi:124
Beğendi:24
Takdirleri:153
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart RE: 38.Haftanın Misafiri sevginin_bedeli

Değerli kardeşim medineweb cafemiz Ramazan tatiline çıktığı için ramazandan sonra Çayımızı kahvemizi yemeğimizi ikram ederiz.Size soru sormamdaki amaçım Müslüman kardeşlerimiz ile İlimlerimizi paylaşma adınadır Aktarılmayan bilginin kuru bir ağaçtan farkı olmadığı kanısı ile Kardeşime soru yöneltmekteyim .

İmam Hüseyinin şehid olduğunu hepimiz söyleriz ve işin hakikatide budur yalnız kerbela kıyamında İmam Hüseyin ve yarenlerine şehid denilebilmesi için karşı tarafın hangi kesim olması gerekir?

Medineweb ile tanışmanız nasıl oldu ve Sitemizin ne tür artı ve eksileri ile karşılaştınız?

Kurani ilimler bazında bir Müminin kendini yetiştirebilmesi adına Bir mürşide efendiye vs tabii olması zorunlumudur yada Herkes Kuranı anlıyamazmı?

Peygamber efendimizin bizlere emanet olarak bıraktığı KURAN ve Sahih SÜNNET iken günümüzde Rüya,İlham,Keşf vs nasıl oluyorda İslami konularda kaynak alınabiliyor.Her gece Peygamber efendimiz ile görüştüklerini ve direktifleri ondan aldıklarını İDDİA edenlere ne kadar güvenmek lazım.Farzedelim böyle bir şey var o zaman 1400 yıldır İslami konularda ömür tüketmiş Alimler boş yeremi uğraşmışlar Onlar neden Rüya,keşf,ilham İle konulara çözüm bulamamışlar?

İslamda Peygamber efendimize her kes rahatça ulaşabildiği halde Günümüz İslam aleminde kendilerine Din sınıfı tayin etmiş olan kesimler Peygamberden kendilerini yüce görmüyorlarmı Çünkü Peygamber efendimize her kes istediği şekilde ulaşabiliyordu ama günümüzde Kendilerine din sınıfı tayin etmiş olanlara neden sorunlarımız olduğu vakit rahatlıkla ulaşamıyoruz?