Alıntı:
Abdulmelik Üyemizden Alıntı
acizane bir tesbitim şudur;
"şu türk milletinde alimi olsun zalimi olsun dindarı olsun ateisti olsun içlerinde bir mikrop hep gördüm.IRKÇILIK" |
bu konuda
abartılı düşündüğüm için tüm kardeşlerimden özür diliyorum.ırkçılığı tüm insanlara mal etmek doğru değildir.bu cümlemde istisnalar kaideyı bozmaz gözlüğüyle bakmak lazım.
türk kökenli saf duru islama bağlı,ırk mikrobuyla savaşan saygıdeğer,kardeşlik bağlarına önem veren kardeşlerim elbette vardır.ve bazılarını gördüm tanıştım da..
şahsım olarak ırkçılıktan nefret ettiğim kadar şeytandan da hakeza..müslümanım diyen bir kardeşimin ırkçılık mikrobuna bulaşması gerçekten üzücüdür iticidir.
yahudileşme tarihini bakıldığında,
Allahı milli ilah peygamberi milli peygamber yahudi ırkını seçkin ırk
olarak gördüklerinden yahudileşmişlerdir lanetlenmişlerdir...
bizde Allah alemlerin Rabbıdır...
Peygamber evrenseldir...
ırklar renkler diller zenginliktir,üstünlük takvadadır...
"müslümanım,tüm müslümanlar kardeşimdir,ırkı rengi dili ne olursa olsun.." cümlesinin altına art niyetsiz imzasını koyan herkes benim için kardeşimdir.onun namusu şerefi çıkarı en az benim kadar değerlidir,kutsaldır,saygıdeğerdir.
bu cümleyi kabule yanaşmayan,kem kümle yaklaşan,
ama ile yaklaşan kim olursa olsun Allah şahidimdir ki kardeşim değildir ve onu benimsediği bu uyduruk mikrop dinde değilim.o dinin adı uydurduğu islam bile olsa..!
benim dünyamda toprak parçası değil,ırk topluluğu değil,islamın sadasının yüksek olduğu,ırkı rengi dili ne olursa olsun ümmetin kardeşlik anlayışıdır..
bu vesile ile tüm islam aleminin,kalbi olan kuranın doğum gecesi olan kadir gecesini ,hidayet,saadet,huzurlara ,mazlumların iflahına,zalimlerin ıslahına vesile olmasını,birlik beraberlik asrı saadet kardeşliğinin/ümmetinin yeniden tesis edilmesine duaların makbul olduğu bu gece hürmetine niyaz ediyorum...
özelde medineweb ailesinin kadir gecesi doğan kuran güneşinin tüm karanlıklara cehaletlere taasuplara son verilmesini, tüm yaşamlarına kuran güneşi gibi doğmasını diler saygılar sunarım.
Muhsin Arslan