Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Eylül 2009, 17:43   Mesaj No:5

KuM TaNeSi

Medineweb Emekdarı
KuM TaNeSi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:KuM TaNeSi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 5998
Üyelik T.: 02 Ocak 2009
Arkadaşları:0
Konular: 885
Beğenildi:21
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: Barbaros bulvarında olmuş bir olay...:)))

Alıntı:
belediemin Üyemizden Alıntı
merhaba rüştü hidayet kardeşim,

gerçekten bu tür yazıları,satırları gülünesi buluyor ve de gülüyor musunuz?
sırf muhalefet olsun diye sormuyorum samimiyetime inanın.

mizah dediğin gülümsetirken içinde birazcıkta olsa düşündüren (birkaç olsun ) sözcük olan bir anlatıdır.
bakıyorum bu yazıya içi dışı argo sözcük dolu laf olsun torba dolsun misali bir dizi kuru laf kalabalığı.

buraya taşıdığımız yazılar bize katkısı olan,imanda,ahlakta,dilde,düşüncede güzellikler,zenginlikler katsa ne iyi olur diye düşünüyorum.

amacım sizi üzmek değil,sadece sesli düşündüm.

selam ile...
rüşdü kardeşimizin paylaşımı beni gülümsetti..ayrıca düşünülmesi gereken bi durumda söz konusu içinde.sırf muhalefet için bu şekilde yorum yapmadığınızı düşünüyorum ama inanın bana herkes benim kadar ii niyetli değildir..burası forumdur faydalı olack konularda paylaşılır,komik konularda paylaşılır..bu şekilde eleştiri inanın bana hoş değil.ne olursa olsun can sıkmaktan başka bi işe yaramaz..eğer gereksiz bir konuysa bırakın yöneticiler el atsın konuya..size ilgi çekici gelmiyorsa uğramayın bile..argo sözcük demişsiniz ben argo olarak 'bindirdi' kelimesinden başka göremedim..dolu demişsinizde o bakımdan..rüştü kardeşimiz kibarlığından kırılmamış yada kırıldıysada size belli etmemiştir eminim..ama bu benim konum olsaydı inanın bana kırılmamın yanında size sert de bir tepki, verirdim..bunlarda benim art niyetli düşüncelerim değildir..yanlış anlamayın..samimiyetten... selametle..