Alıntı:
Esma_Nur Üyemizden Alıntı
Alıntı: YitikSevda Üyemizden Alıntı
Esmanur ablam Müslümanların şu hatasına çok denk geldim Benim fikrimden olmayan benim dostumda olamaz vs Müslümanın din kardeşine böyle bir bakışının sebepleri nelerdir,Bir iki örnek vereyim.
1:Şia=Sünni ayrılığı,Herkesimde görülen kenidini doğru diğerlerini sapmış görme anlayışı.
(Bu söylemi Kuran ile tarttığımızda Kuran'a ters Çünkü tek doğru Vahiy'dir.Allah muhafazasındadır)
2:Cemaatler,Tarikatlar,vs Ayrışmaları
Düşünün ki o kadar ayrılık varki Kuran tefsirleri dahi fikre göre yazılmaya başlanmış bu konuda Müslüman'ların gidişatını nasıl görüyorsunuz? | 1. bu olay tmm men kişilerin cahilliklerinden ileri geliri gerektiği gibi araştırsalar sorun ortadan kalkıcaktır(şunu sölemeden geçemıcem bazılarınıda bu gibi ayrılılklar işine geliyor biz müslümnlar olarak fırsat vermememız lazım )
2.insanların tercihidir tarıkat ALLAHA giden yoldur bir çogunun gittiği yollar ayrı ulaştıgı yer aynıdır kişi feyz alabiliyorsa sorun yoktur |
gidişat içinde şöyle diyebilirim doğruyu bilen yada bilmek isteyen gidiceği yeri bilir dini saptıran sözde ilim sahıbı insanlara her zmn hayret etmişimdir nasıl olurda dogruyu saptırıp atesden gömlek giyinmeyi göze alıyorlar pessssss diyorum