Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ekim 2009, 15:38   Mesaj No:81

battal

Durumu:battal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 10843
Üyelik T.: 29 Eylül 2009
Arkadaşları:0
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!)

Azıcık tarih bilgisi olan herkes OSMANLININ NASIL YIKILDIĞINI BİLİR.Zaten çeşitli haklara sahip olan OSMANLIDAKİ o dönemin azınlıklarına verilen hakların hiç bir zaman yeterli gelmediğini çünkü amaçlarının ülkeyi bölmek parçalamak olduğunu.Tanzimatta yetmedi onlara meşrutiyetin 1.side 2.side.üstelik bunları hazırlatanlarda ülkeyi ancak böyle kurtarabiliriz diye düşünen milletini seven insanlardı.o dönemin açılımlarıydı bunlar.ama sonuç paramparça OSMANLI oldu.Bulgarlar bir yandan yunanlar sırplar öbür yandan yabancı devletlerin desteği ile istenilene ulaşıldı.Allah aşkına tanıdık gelmiyo mu bütün bunlar.MİLLETİNİ SEVMEK ırkcılık sizin deyiminizle faşistlik olurmu. Siz ailenizi her ferdini her ne olursa olsun sevmiyomusunuz.OSMANLIDAN sonra bir parçalanmayı daha kim hazmedebilecek.Uyanık olun PEYGAMBERİMİZ DEVLETİ TEHDİT EDENLERLE SAVAŞMIYOMUYDU.Ben yasalarda hangi hakka sahipsem herkes aynı hakka sahip değil mi.Kurtuluş savaşına kadar omuz omuza savaşmış bu milletin evlatları neolduda böyle türk kürt diye ayrıldı.Benim anne tarafım kürt baba tarafım türk ben türkiyeliyim.ÜLKEMİ SEVİYORUM.Ve sizin gibilerin bilerek yada bilmeyerek bölücülük yaptığınızı düşünüyorum.Biraz bilinç biraz uyanıklık yoksa korkarımki tarih tekerrür edebilir.