RE: SANIĞIN İDAMINA, DURUŞMANIN BİLAHARE DEVAMIN
Abdulhelim abim,Vanda gözaltına alınan,kardeşlerimiz ve Saygın Alimlerimizden Osman gülaçar,hakkında Karar verilmeden,önce onları yalan ve iftiralar ile karalayan medyanın! kim olduklarını yıllardır biliyoruz.Derin devletin medyası haline gelmiş olan,Sözüm ona İslami kesimin Televizyonu ve Gazetesi her daim,bu Yüzünü göstermiştir.Yıllarca Lübnan Hizbullahına ve Hamasa Terör örgütleri diyerek, hitap eden bu kesimin Dini haline gelmiş olan,Para PUTLARI bunların,kullanılmasına sebep olmuştur.Yıllar önce iyi hatırlarım onlardan üst düzey bir kişi ile samimi idim ve bir gün, beni çağırıp şöyle bir hitapta bulunmuştu.Sözlerini Allah şahidimdir hiç değiştirmeden aktarıyorum:
Şu idi sözleri bana,sen Kürtsün Ben Türküm,senin doğuştan Damgan mevcut, o dönemler Akit gazetesi Malazgirt temsilcisi idim,Dedi ki ben şimdi Gündem veya Akit dağıtsam bana hiç bir sorun çıkmaz.Ama sen Kürt olarak doğuştan damgalı olduğun için,Gündem dağıtsan.........Akit dağıtsan ....... olarak görülürsün ve bana dikkatli olmam hususunda,nasihatte bulundu.Çünkü kendi gazetelerinin satışını Akit satarak düşürdüğüm için,Bu nasihati yaptı ama dediği doğru imiş,Çünkü laiklik ile olan bağları nedeniyle bir çok şeyi,bizden iyi biliyorlardı.Neden Ülkemizde bu kesime bir gün dahi operasyon yapılmıyor?Bunu iyice düşünmek lazım.
|