Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Kasım 2009, 12:42   Mesaj No:4

HALUK GÜMÜŞTABAK

Medineweb Sadık Üyesi
Durumu:HALUK GÜMÜŞTABAK isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 10862
Üyelik T.: 01 Ekim 2009
Arkadaşları:1
Konular: 86
Beğenildi:3
Beğendi:0
Takdirleri:62
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Re: Haram aylar ve bu aylarda hac görevinin yapılması...

Kuran dışından gelen her bilgi ve söz Kuranın süzgecinden geçirildikten ona uygunluğu test edildikten sonra kesinlikle kabulümdür. Hepimizde böyle yapmalıyız. Buna itirazım olamaz. Yanlız kuranı hadis ile karşılaştırıp onlarıda kuran gibi görmek Kurana yapılan ŞİRKtir. Bakın size nasıl yanlış inanç içinde oldukları sözleri aktarayım. Siz buna inanırmısınız? Yani Allah kuranı ben koruyorum diyor ve birileri çıkıyor hadisleride Allah koruyor diyor. Bakın nelere inanıyorlar yazıdan bir parağraf aktarıyorum.

(Allah Azze ve Celle kevni emriyle Kur’an-ı Kerim’i koruma noktasını garanti altına, kefaleti altına aldığı gibi insanlardan hiç kimse bunu korumasa bile Allah’ın Kur’an’ı koruduğu gibi, aynı şekilde Kur’an’ın şerhi hüviyetindeki sünneti seniyyeyi de, Kur’an’ı , Sünneti himaye eden sünneti seniyye için gayret sarfeden alimleri vasıtasıyla koruma altına almıştır.)
Buna inandığınızda içinden çıkılmayan bir bataklığa girmiş oluruz. Düşünün Allah koruması altında olduğuna inandıkları hadislerin yüzlercesini Diyanet hurafe diye sürekli iptal ediyor. Acaba Allah ın koruması altındaki hadislerimi iptal ediyor dersiniz? Elbette hayır. Buna inandığınızda dipsiz bir kuyuya düşümüş gibi oluruz sonuda asla gelmez. Benim anlatmak istediğim ve dikkatini çektiğimde budur. Allah ayetlerini gönderip düşünmemizi ve akletmemizi istiyorsa bizler öyle yapmalıyız. SELAMETLE