Re: Haram aylar ve bu aylarda hac görevinin yapılması... Hay Allah razı olsun kardeşim, kendimi bir türlü anlatamıyorum. Bunu söylediğimde hemen sen sünnet İnkarcısısın diyorlar. Halbuki ben kurana uyan hatta kuran ayetlerinin peygamberimiz tarafından yaşantıya geçirilişini anlatan okadar güzel hadisleri onlara örnek veriyorum ama her nedense kendimi anlatamıyorum. Halbuki bakın peygamberimiz bizleri nasıl uyarmış hadisinde. (Benden sonra, benim adıma söylenecek çok söz duyacaksınız, Bu sözleri KURAN İLE KARŞILAŞTIRINIZ ki, benim sözüm olup olmadığı hakkında delalete düşmeyesiniz. Her kim ki, ben söylemediğim halde bu sözü peygamber söyledi dese BUYURSUN KENDİNİ CEHENNEMDEKİ YERİNE HAZIRLASIN)
Bu hadisi bazılar baş kısmını almıyor son kısmını alıyorlar, yani hadisleri bile kendince kırpıp kuşa çevirebiliyorlar. Bu sözleri lütfen dikkatlice değerlendirin. Her önümüze gelen bu peygamber sözüdür diyenlere inanmalımıyız yoksa çok ama çok dikkatle davranıp kuran süzgecinden mi geçirmeliyiz? Yorum ve karar sizlerin SELAMETLE Haluk |