Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Aralık 2009, 20:15   Mesaj No:6

HALUK GÜMÜŞTABAK

Medineweb Sadık Üyesi
Durumu:HALUK GÜMÜŞTABAK isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 10862
Üyelik T.: 01 Ekim 2009
Arkadaşları:1
Konular: 86
Beğenildi:3
Beğendi:0
Takdirleri:62
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Re: Hadisler itikadi konularda delil olabilirmi?

Allah binlerce kez senden razı olsun. Bizlere düşen Kuranı temel alıp peygamberimizin gerçekten kuran ile uyuşan o güzel açıklamalarını hayata geçirişini çok dikkatle süzüp kendimize yol edinmeliyiz. Gerçekten günümüzde bunu yapmak okadar zorki. Ben bu gerçekleri gördükten sonra belkide boşa geçen o ömrümüzde yaptıklarımızı bağışlatmak adına, içimdeki fırtınayı payşalmak ve anlatmak için sitelerde konuşmak ve anlatmak istiyorum. Bu esnada gerçekten çok üzüldüğüm hakaret gördüğüm zamanlar oluyor ama sabırla anlatmaya çalışıyorum. Sitreste yapıyorum bu arada Bazen içtiğim tansiyon haplarım bile yetmiyor, ama Rabbim çok şükür güç veriyor. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Bazen korkuyorum ve Rabbim e yalvarıyorum ne olur katından bir güç verki yanlış yapmayayım diye. Elbette yanlışlık yapabilirim bende bir insanım ama elimden geldiğince kuranı bir bütün düşünüyor ve ondan kopmadan konuları anlamaya çalışıyorum. Rabbim bizleri bu kitaptan hesaba çekecekse onu iyi anlamalıyız diyorum. Gerçekten dinimizle birileri öyle bir oynamışki şimdi bunu düzeltmek gerçekten çok zor. Allah yardımcımız olsun inşallah cümlemizin. SAYGILARIMLA