Konu Başlıkları: 49.Haftanın misafiri EbdA
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Aralık 2009, 18:10   Mesaj No:4

EbdA

Medineweb Aktif Üyesi
EbdA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:EbdA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 458
Üyelik T.: 23 Ekim 2007
Arkadaşları:0
Konular: 13
Beğenildi:1
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: 49.Haftanın misafiri EbdA

Bismihi Subhanehu..
Selamun Aleykum,
Kardeşlerim öncelikle hepinizden özür diliyorum, sadece akşam vakitleri müsait olabiliyorum o nedenle sadece bu saatlerde sorularınıza cevap verebilirim. Umarım özrümü kabul edersiniz.
Ayrıca beni böyle bir şeye layık gördüğünüz için çok teşekkür ediyorum.

Alıntı:
1.Hoşuna gitmeyen bir konuda tepkinizi nasıl gösterirsiniz ?
2.Hayatta asla yapmam dediginiz şeyler var mı ?
3.Hastalandıgınızda ilk yaptıgınız şey nedir ?
1- Hoşuma gitmeyen duruma bir tepki gösteridiğim zaman elimden geldiği kadar karşımdaki insanı kırmamaya dikkat ederim. Bu kişi eşim yada ev halkımdan biri ise onu o şeyden uzak tutmak için onunla konuşurum, ikna etmek için çok çalışırım, yetmezse zorla uzak tutmak için uğraşırım.
2- Bu soruya cevap vermezsem acaba sizi üzer miyim? Çünkü büyük konuşmak istemem. Allah bizi korusun inşallah.
3- Çok şükür ki sık hastalanmıyorum ama, hastalandığım zaman ücretini Allah'tan uman özel bir hemşiremin (eşim) uzakta olsa bile büyük ilgisi sayesinde hastalığa özlem çekiyorum diyebilirim Allah başta eşim olmak üzere hepimizden razı olsun inşallah.

Alıntı:
insanlarla iletişiminiz nasıldır?

güler yüzlü müsünüz?

ağlar mısınız? ağlarsanız neden?

hiç unutamadığınız en kötü gününüz?

hiç unutamadığınız en mutlu gününüz?
4-İnşallah beni sevmeyen yok açıkçası benim hiçbir müslüman kardeşimle sorunum yok, ama onlaın benimle sorunu var mı bilmiyorum
5- Evet gülmeyi severim ama güler yüzlü müyüm bilmiyorum. Kahkahadan hoşlanmıyorum sadece tebessüm ederim.
6- Bir defasında çok ağladığımı hatırlıyorum fakat nedenini açıklamayı düşünmüyorum
7- Ben kötü günler konusunda çok unutkanım açıkçası kötü gün yaşadım mı bilmiyorum çünkü unuttum
8- Unutamadığım ve en mutlu iki günüm var inşallah tekrar yaşarım
Bugünlük bu kadar inşallah.
Selametle kardeşlerim