Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2010, 11:30   Mesaj No:4

kocaklar

Medineweb Üyesi
Durumu:kocaklar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1150
Üyelik T.: 01 Nisan 2008
Arkadaşları:0
Konular: 8
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: 54.Haftanın Misafiri ''kocaklar''

Esselamun aleykum ve rahmetullah ve berekatuh kardeslerim....Once selam sonra kelam diyerek baslayalim insAllah...
Allah razi olsun buradaki emegi gecen tum abi,abla ve kardeslerimden....Paylasimlariniz cok faydali oluyor ve istifade ediyorum....Gayri muslim ulkelerde yasayanlar icin bu tarz yerler buyuk bi nimet diyebilirim...Elhamdulillah...Rabbim boyle bir yere yonlendirdigi icin...su sanal alemde o kadar kotu yer varken Allahin bizi burda toplamasi buyuk bir hikmet.Hep derim kendi kendime,İnternet, kullanmasını bileni VEZİR; kullanmasını bilemeyip ağzına yüzüne bulaştıranı ise REZİL yapar!"

Kisaca kendimi tanitayim...Adim Hatice Kocak...24 yasindayim...Erzurumluyum...ama dogdugum yerden biraz uzagim...Romanya,Bukreste yasiyorum:((((....hukuk universitesi mezunuyum...daha yeni bitti sayilir...avukat muamelesi yapmayin simdiden ne olur...universite bittigini duyan...ooo avukat,hakim,savci hanim diyip duruyor...daha bi sinavim var...subatta insallah staja baslicam bi avukatin yaninda....siz siz olun sakin bu meslegi secmeyin derim...ben bin pismanim...babamin zoruyla girdim bu universiteye...bana kalsaydi suriyede,islam universitesi okuyor olacaktim...halen vaz gecmis degilim ama bu istekten..bir gun, hangi yasta olursam olayim,mutlaka kendime bir iyilik yapip suriyeye gidicem insAllah....
Hafta sonlari kuran kursu hocaligi yapmaya calisiyorum(!)...ailemle bu konuda biraz sIkIntI yasiyorum..onun icin yapmaya calisiyorum dedim....10 tane ogrencim var...bazen deli ediyorlar beni...ama idare ediyoruz elh....ayriyaten 3 senedir burda okumak icin turkiyeden cok sayida basortulu bacilarimiz geliyor...vakif olarak onlarla ilgilenmeye calisiyoruz...romence ozel ders veriyorum ogrenci bacilarima...ve buradaki cematin hukuki islerini takip ediyorum....Aciz ve gunahkar kocaklar bu iste...

Anlatacak cok sey var ama...susmak daha guzel...

Allaha emanet olun kardeslerim...
Baki dua ve muhabbet ile...