Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mart 2010, 19:49   Mesaj No:18

HALUK GÜMÜŞTABAK

Medineweb Sadık Üyesi
Durumu:HALUK GÜMÜŞTABAK isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 10862
Üyelik T.: 01 Ekim 2009
Arkadaşları:1
Konular: 86
Beğenildi:3
Beğendi:0
Takdirleri:62
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Re: Ayetlerin nüzul sebebi neden kur'anda bahsedilmemiştir?

Sayın ferdi bey. Ashabı Kiram dan yaptıklarından hiç hoş olmayan bazı bilgiler vermişsiniz. Size sormak isterim bu olayların doğruluğu konusunda kesin deliliniz var mı? Böyle soru soran birisine evet kesin bu olaylar olmuş diyebilir misiniz? Ben cevabını vereyim asla ve asla hiç kimse söylemez. İşte uydurma hadislerde bu şekilde ve maksatlı üretilmiştir. Bu bilgilerin hiç birisine inanmam. Peygamberimizin dostları, Allah elçisinin yakınları asla böyle şeyler yapmaz. Bunlar ancak bir iftiradır. İşte verdiğiniz örneklerde olduğu gibi öyle yalan ve yanlışlar gelmiş ki gündemimize, geçmişi karalamak isteyen menfaatçi ve İslam düşmanları içimize öyle nifak tohumları sokmuş ki, bizler hala bunları doğru zannediyoruz.

Diyelim ki anlatılanlar doğru, bundan çıkaracağımız kur’andan öğrendiğim tek bir ders vardır, her insan hata yapar, onun için güvenilecek dayanılacak velimiz kur’anın söylediği gibi yalnız Rabbim olduğu çok açık anlaşılıyor diyebilirim, ama dikkat edin bunlar doğrudur diyenlere inanmıyorum, olabilir insandır her zaman hata yapabilir diyerek geçiştiriyorum. Saygılarımla Halukgta