saygı değer muhsin hocam ;
bu saatte nete giriş adetim değil.namaz kıldım ve sanki gizli bi el bana medinewebe gir dedi
gizli el doğru demiş .gıybetimi yapmışsın
canım hocam senle gerek görüşerek gerek medineweb sayesinde diyaloğumuz oldu.bana şimdiye kadar babamın yapmadığı iyilikleri yaptın.2 yıl boyunca başıma gelmedik olay kalmadı hep yanımda oldun.istifa ettim evlendim boşandım yurtdışına gittim geldim hep yanımda seni gördüm.gece yarısı sıkıntılarımı paylaşamak için onca yol alıp geldin çekinmeden.beni evine bi hafta misafir ettin.ekmeğini yedim suyunu içtim.velhasılı kelam seni abim babam bildim hep.ve yer
yüzünde sevdiğim tek imam sensin desem kızma
imamları sevmem çünkü :(
öküzzz sadede gel diyorsun eminim!!!
efendim walla ben masumum.birilerini burda görmeye tahamul edemedim.ama haklısın burası babamın ahırı değil.hatalıyım özür dilerim.bi daha olmaz söz veriyorum.siteye sevdalı değilim bilirsin.seni ömrümce hep sevip sayacağım hocam.
haftaya ölmezsem sana misafirliğe geleceğim.keledoş yiyeceğim.sonra yitiksevdayı evlendireceğim.sonra nilgün ablama geçeceğim onuda öldüreceğim.sonra istanbulda kel mahmudu da haşlıyacağım.sonra keça kürdaya tekerlekli sandalye alacağım çünkü sakat bırakıp sandalyesiz bırakmak vicdansızlık olur.
sonra almanyaya gideceğim uzun süre benden kurtulursun
başlık neydi ya ?
ha protesto imiş.
yitiksevdayı protesto edeyım bari
rojbaş seydam