Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mart 2010, 10:07   Mesaj No:9

KARAKÖSE

Medineweb Sadık Üyesi
KARAKÖSE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:KARAKÖSE isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 5710
Üyelik T.: 18 Aralık 2008
Arkadaşları:0
Konular: 48
Beğenildi:14
Beğendi:0
Takdirleri:53
Takdir Et:
Standart RE: 62. HAFTANIN MİSAFİRİ ''M.METİN ADIGÜZEL''

Sağ ol Ali; zor sormuşsun yaw

• İlk aşkınızı anlatınız. Korkma seleme hocam öldürmez sakat bırakır.

İlkokula gidiyordum. Pek fazla bir şey hatırladığım yok, kendi kendimize havalara giriyorduk işte. Ama Ferdi Tayfur şarkılarına kaptırmamıştım kendimi sen gibi

* evlenmek için hep seni bekledim. Cesaret almak için. bu cesareti nasıl aldın yaw. ilaç filanmı yuttun?

Valla zor oldu, biliyorsun her doğum sancılı olur. Bizde içimizdeki duyguları doğurturken baya sancılandık.

* seni Allaha mı, hanıma mı havale etsem? Seçeneğin ne olur?

Allah kadınları emanet olarak vermiştir, ben emanet sahibiyim. Beni emanete mi havale ediyorsun.

* Zerdüşt amcamla nemrut dayımla aranız nasıl ?

Zerdüşt severim, Ahuramazda ya yakarışı çok hoşuma gitmişti. Nemrutla yıldızlarımız hiç barışmadı, o koltuğu çok seviyor.

* varmısın muhsin hocaya haftaya keledoşa gidelim? Seni teslim alır teslim ederim yerine korkma.

Neden olmasın, ama keledoşun yanında “nané loş” da isterim

* bir kızın olursa adını ali koyarmısın ? muhsin hoca rengimi pembe yapmış kızdan farkım yok zaten.

Ayıp ettin yaw, Mehmet âli bile koyarız, senimi kıracaz.

* yazacağın yeni makale haftanın misafiri paradoksunu işlermisin? ali sorularının fay hattı paradoksu yani

Yeni yazımız evlilik paradoksu olacak ama seni listeye alabiliriz, Bakırköylü adamın paradoksu olabilir.

* medinewebin 1 ve 2 numarası dikkatini çekiyormu.biri yaralı biri yitik. ne olmuş bunlara sence ?

Bunlar sıradan insanlar değiller. 20 YY ermişleri olarak sayabiliriz bu arkadaşları.

* kürd dili ve edebiyat kültürün nasıl. iyi ise bas istifayı gidelim seni şirketimde admin yapacağım söz.bu arada seleme hocamızada kürtçe öğretiriz.lisan öğrensin fena mı ?

Kürt dilim iyi sayılır ama edebiyatım kesat, kültürde ehh işte henüz çatal bıçakla kelle yemeyi başaramadım. Senin şirket ne üzerine, inşallah paça salonu değildir.

* soruları cevaplandırırken bana küfür etmek yok. eğer küfür edersen Yezdanım seleme hocamızı bi ömür başından eksik etmesin. günde üç üğün aç karnına çatal kepçe bıçakla kafanı yarsın(amin)

Sana küfretmek mi? Allah seni ishal etsin, hiç olurmu öyle şey