Konu Başlıkları: Islam aleminin en büyük hatası
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Nisan 2010, 20:23   Mesaj No:7

Abdulhamit 1

Medineweb Sadık Üyesi
Durumu:Abdulhamit 1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 11167
Üyelik T.: 09 Aralık 2009
Arkadaşları:2
Konular: 17
Beğenildi:2
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart RE: İSLAM ALEMİNİN EN BÜYÜK HATASI

Alıntı:
AlimOğlu Üyemizden Alıntı
süslü ve lastikli cümleleriniz doğru gibi görünsede,bunu ancak kuran cahillerine yutturabalirsiniz.yıllardır Resulullahı yok sayan onu devre dışı bırakmaya çalışan bir gurup peydah oldu.Adı Kurancılar.
bu gurubun içinde samimiler olsa da kullanılan planlı projeli bir guruptur.Allah resulu sav kuranı beyan etmek izah etmek tefsirini yapmakla görevlidir.
lakadkane lekum fi resulillahı uswetul hasene ayeti kerimesi resulullahın konumunu gösterir.
welamuu ene fikum resulullah ayeti kerimeside resulullah içinizdedir örneğinizdir ne verirse alın ne yasaklarsa uzaklaşın,o hevasından konuşmaz,onun konuştuğu vahiydir,ayeti kerimeleri neden dile getirmiyorsunuz siz!!!
resulullah kuranı beyan ile tefsiri ile pratiği ile sorumludur.
ben sizin yorumlarınızı yutmadım kimseyede yutmasını tavsiye etmiyorum.
Abdulhamit(bu arada abdulhamid olmalıdır-adınızı bile doğru yazamıyorsunuz ahkamul kuranla uğraşıyorsunuz) gazlamış yedeği haluk bey alkışlamış.
sizi alkışlıyamam muhteremler.
Bilerek veya bilmeyerek Allah'ın nurunu üfleyerek söndürmeyin

Onlar Allah’ın Nûru’nu Ağızlarıyla Söndürmek İstiyorlar........[es-Saff 8

KURAN CAHİLLERİ KİM SİZ Mİ YOKSA BİZ MİYİZ ! İLMİNİZ ELVERİYORSA BUYRUN TARTIŞALIM. ELVERMİYORSA ALLAHIN BİR KULUNA ÇAMUR ATMAYIN. DİKKAT ! Kİ, AHİRETTE HESABI VAR

BU KONUDA KİM KİMİ GAZLAMIŞ ALINTILARA BAKILDIĞINDA GAYET NET ANLAŞILIYOR

Sayenizde İmla klavuzunu da öğrendik skr
Türk dil kurumu sözlüğüne de bakmanızı ederim.

Alıntı:
Allah resulu sav kuranı beyan etmek izah etmek tefsirini yapmakla görevlidir
.

SORU: Allah resulu kuranı, kuran ile açıklamıştır. Çünkü o bir hikmet sahibidir. Diyebilirim ki, en üst seviyede hikmeti Allah peygamberine vermiştir. Bu sebeble peygamber efendimiz hz Muhammedin ( as ) hem hadisleri ve hem de sünnetleri kurana dayanmaktadır

Peki peygamber efendimiz kuranı baştan sona tefsir edip tek tek açıklamış mıdır ? Sorunun cevabına evet diyorsanız. O zaman Kuranda açıklanacak, tefsir edilecek başka hiç birşey kalmamış demektir

ŞİMDİ BEN SİZİ ALKIŞLIYORUM VE BİLGİ ALIŞVERİŞİNE DAVET EDİYORUM