Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Nisan 2010, 17:38   Mesaj No:17

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:8
Konular: 340
Beğenildi:1423
Beğendi:475
Takdirleri:10448
Takdir Et:
Standart RE: Eşim Beni Anlamıyor

sıpa otur dinle şimdi;
1-nasredin hoca "deliye kırk gün akıllı deyın akıllı olur,akıllıya kırk gün deli deyın deli olur" .biz sana 3 yıldır akılı dedik netice alamadık.hocanın tezi çürükmüş iflas etti.
2-biri anlamıyor ikisi anlamıyor üçü anlamıyor beşi anlamıyor.konuşturma beni şimdi.asıl anlaşılmaz sensin.müzelik değil tımarhaneliksin.
3-evlilikte seçici olacaksın,kafana hayaline göre seçeceksin.seçtin ise,saygı sevgi eşliğinde eğiteceksin,netice alamazsan müze yerine sabır edeceksin.sen kadını selpak mendilmi sandın be sıpa!!
4-hiç kimsenin eşi 4*4 değildir.illa kusuru olacak ve sen buna göz yumacaksın.(iffet,tesettür,ahlak ve ibadetleri hariç).parantez içindekilere müminler göz yumamaz.ve burası cennet değil eşlerimizde hüri değil.hemmm biz çokmu süperizde,kusuru eşimizde ararız.!
5-eşin forumda üye,ve bu tatsız (ben espiri sanıyorum ciddi olamazsın) cümlelerini okuyacaktır.empati yap bakalım ne düşünecek?
6-biz müslümanlar,eşlerimize saygı sevgi ile yaklaşırız,eğitiriz,uğraşırız,hata ve eksikliklerini asgariye indirmeye çalışırız ve sabırla yolumuzda devam ederiz.eşlerin birbirine tahamulu kalmadığı noktada son çare boşanmayı deneriz.MÜZEYE DEĞİL,BOŞANSAK BİLE O EŞE BAKARIZ SOKAĞA ATAMAYIZ.
anlaşıldımı sıpa!!