01 Aralık 2007, 20:59
|
Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Yaş:44 Mesaj:
984 Konular:
245 Beğenildi:29 Beğendi:0 Takdirleri:146 Takdir Et:
| Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? Bir gece sohbetteyim, doğudan bir telefon gelir sohbette iken , medineweb'e editör olurmusun diye , tarafıma iletilir sohbette olduğıum saygıdeger bir alim tarafından, hayyırrrrrrrrrrrrrrr 'ı basarım ) Olmazzzzzzzzzz )) Henüz kurulalı 1 ay olmamış, hemen hiç editör de yok, o sırada da Hizmetkar Kim kitabının forumunun müdürlüğü ve aynı zamanda dağıtım işleri ile çok meşgul durumdayım, kendi başımı bile kaşıyamıyordum ; haftada bir bazen iki kez radyo programları, tv. haber programları aracılığı ile kitabın tanıtımına gidiyor hizmetkar..Akşamları ise ben sohbetteyim, hizmetkarlarla sohbet grubu oluşturduk , süraatle gidiyoruz, Bu doğulu imam, ısrarla inatla ikna etmeye çalışıyor beni, eh saygıdeger hocamın da hatırı var, bi tanışalım dedim abdülmelik abiyle, konuştuk, tanıştık, anlaştık, hatta anlaşmalar bile yaptık ) Tabii ben gölge editörüm o zamanlar başımı da kaşıyamıyorum kii.... Çok fazla ilgilenememekle beraber 3 ay izin istedim, Hizmetkar toparlandıktan sonra herşeyiyle ilgilenmeye söz verdim, gün geldi, devran döndü, zaman buldum yavaş yavaş , ve ben hala burdayım... Birileri dönek falan dese de, çekemeseler de, kıllll olsalar da, "HERKES KENDİ AYNASINA BAKAR" diyerek yola devam ediyorum, Abdülmelik abimle, Mim'e Aşık Nun'umla, Varidatı Sır Yani'mle, Deli ve Zeki Ferdi'yle, zaman'la,Klamaz'la, Ecrin'le,Ali'yle, İklimya'mla, ve adını satırlara sıgdıramayacağım gerçek muhabbetullah dostlarımla ; sarsılmaz inançlarla hem de ... 3-4 ayda 600'lere dayandık üye sayımızla, hamdolsun.. Bu güzellikleri yaşamamıza sebep olan rabbimize en içten dualarla, Elhamdüillahi ala külli haalll... |
| |