Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18Haziran 2010, 23:48   Mesaj No:19

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:8
Konular: 340
Beğenildi:1437
Beğendi:478
Takdirleri:10498
Takdir Et:

Sayın gümüştabak,
görüşlerinize,gayretlerinize katılmamakla birlikte,hayret ve taacuple okuyorum...
Birincisi ; Kuran+Sahih sünnet=tek kaynaktır.görüşündeyım ve sadece kuran yada sadece sünnet diyenleri inacım gereği kaale almıyorum.
ikincisi ; Kuranda şu yoktur demek,helaldir yada haramdır demek değildir.kuranın tartışılmaz muffesiri Hz Muhammedi sav'dir.ve O'nun uygulaması bizim için En az Kuran kadar tartışılmazdır.Ve Bu Kuranca sabittir...O hevasından hevesinden konuşmaz,Konuştukları vahydir. Ayeti orda süs gibi duruyor size göre.
üçüncüsü ; Kurana göre bir kadın dört erkekle evlenemez diye bir ayet yok.ima var ama sizin tabirinizle açık seçik ayet yoktur.çağımızın gerektirdiği gibi diyorsanız bu sorunuda çözmüş gibisiniz sanırım.taadüdü zevcadı kadın lehinede çevirebiliriz pek ala! kurana göre erkek doğum yapamaz diye bir ayet de yoktur. bırakın şu mantığı Allah aşkına..
dördüncüsü ; fecr hocanın sorduğu gibi,sizin düşüncenizi 1400 yıllık islam tarihi doğrulamıyor.sahih sünnet doğrulamıyor.sizin savunmanızıda okudum.sadece laf cambazlığını görüyorum.delillere bu kadar düşkün haluk bey,delil verin lütfen.delil olarak bana aklınızı sunmayınız ...
beşincisi ; kadın erkeğin önünde namaz kılamaz çünkü;
fıtraten aklen örfen kadının arkasında namaz kılamam.kılarsam o namaz değil başka bir şeydir benim için.size göre sorun yoksa bi şey diyemem.
sonuncusu ; kuranı oyuncak yapmayın!!1400 yıllık islam geçmişimiz,asrı saadet,binlerce muctehid alim hepsi yanıldı da sizmi isabet ettiniz.!?
doğru ya siz...
varya siz...