Alıntı:
Ecrin Üyemizden Alıntı
Medinweb'in en sevilen ve fedakar abisi ABDULMELİK Medinweb'in en demirbaş editörü mim_nun Medinweb'in en Muhtarı Ecrin Medinweb'in en Feministi Belgin Medinweb'in en Can'ı Seleme Medinweb'in en sevilen ablası Seheryeli Medinweb'in en ağır editörü NUR (Not: biz hafif değiliz yanlış anlaşılmasın) Medinweb'in en İlahi/Ezgi severi Ebda Medinweb'in en Az ve Öz konu açanı Hakyol Medinweb'in en Komiği Ali Bin Ümmedi Muhammet Medinweb'in en sıpası Yağmur Not:Şakadır yağmurumuza yanlış yapmayız Medinweb'in en hızlı rep vereni Verda_naz Medinweb'in en sessiz ve sakin üyesi sugibi Medinweb'in en talebesi ve paylaşımı sever üyesi paylaşımcı Medinweb'in en Tefsir seveni Akgün Medinweb'in en resule sevdalı üyesi Bülbül Medinweb'in en iyi şiir okuyan üyesi karınca Medinweb'in en hadis sever üstadı Cafer Tayyar Medinweb'in en hizmetkar üyesi iklimya Medinweb'in en Seviyeli ve kaliteli üyellerinden biri aadıgüzel Medinweb'in en çok başarı dileyen üyesi karlofça Medinweb'in en işi başından aşkın olan üyesi Game Owe[B][B][B][B][B] r Medinweb'in en Mutasavvıf üyesi maşuk Medinweb'in en zikir sever üyesi Amirix38 Medinweb'in en çok bizi unutan üyesi inzar Medinweb'in en iyi ters gülüp çarpma yapan üyesi martin Medinweb'in en maviş üyesi tuana Medinweb'in en gurbetçi üyesi kocaklar Medinweb'in en delisi ferdi Medinweb'in en lazı klamaz Medinweb'in en sevilen üstü çizik abisi Zaman Medinweb'in en kaçak üyeleri =İslam, enes ,kitapkurdu ,serpil ,hikmet,inzar , Kalbin Nuru,ayel,Fani ,elnino Medinweb'in en karşıt üyesi jükekam Medinweb'in en az uğrayan üyeleri rahman-50 ,Kürtoğlu,Vet yusuf Medinweb'in en özlenen üyeleri Tanış Zikrullah Günışığı Keserim (Bazı zamanlarda kötüde olsa güzel anılarımız geçmişti) Medinweb'in en az yorum yapan üyeleri varon ,şükrü Medinweb'in en yeni üyesi yasemin 06 Medinweb'in en aktif olan üyesi buaralar sessiz23 Medinweb'in en gelecek vaad eden senarist'i seyhanlı_01 Medinweb'in en yeni kardeş üyesi ayna |
bana
kaçak diyeceğine aynaya bak Muhtar'cım
kaçık demediğin için şükür ediyorum ayrıca.
medineweb ailesinin bir ferdi olmak şereftir benim için.
o günleri özledim.uzgn