Allahın Geniş Toprakları Üzerindeki Bir Yer Neresidir Ve Bu Soru Pek Önemli Sorudur VE HİCRETİN VAKTİ GELMİŞ MİDİR ? Hangi islam ülkesi var berrak islamı yaşayan ? Varmı islamı yaşayabileceğimiz,kuranın hakim olduğu,hakimiyetin islamın olduğu,pürüzsüz berrak ülke ? Yoksa bile kuranın hakim olduğu,hakimiyetin islamın olduğu,pürüzsüz berrak ülke için hicret edilmelidir ? Peki nereye ? Nebi nereye hicret etmişti ? Ve bazı muminleri de nereye hicret etttirmişti ? MEDİNE VE SUDAN ( HABEŞİSTAN ) DEĞİL Mİ ? NEDEN ORASI OLUYORDA BİR BAŞKA YER DEĞİL. Medine ve habeşistanda berrak bir Allahın bir düzeni mi vardı, yoksa müslümanlara kafirlerin yaptığı zulmu yapmayan, onların zulmune bir engel , bir set olan islam dinini ve Allahın emirlerini uygulamada daha esnek olan ahalisi ve yönetim şekli adil olan meleketler midir orası ? MELEKLERİN VERDİĞİ CAVAP : ALLAHIN TOPRAKLARI GENİŞ DEĞİL MİYDİ AYETİ ÜZERİNDE PEK DÜŞÜNÜLMEYE DEĞER BİR AYET Peki Allah'ın toprağı göç etmenize yetecek kadar geniş değilmiydi ki? derler DEMEK Kİ NERESİ VAR Kİ HİCRET EDECEK CEVABI BU AYET KARŞINDA GEÇERSİZ KALIYOR. Müslümanlara taguti düzenin yaptığı zulmu yapmayan, onların zulmune bir engel , bir set olan Tam olmazsa bile islam dinini ve islamı ve Allahın emirlerini uygulamada daha esnek olan ahalisi ve yönetim şekli adil olan meleketler vardır Allahın geniş toprakları üzerinde,, EĞER YOK DERSEK ALLAHIN BU DÜNYAYI İÇİNDEKİLERİYLE YOK ETME ZAMANI GELMİŞTİR devamla yazıyorum |