Konu Başlıkları: Sunneti reddin sonuclari
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ağustos 2010, 17:14   Mesaj No:6

HALUK GÜMÜŞTABAK

Medineweb Sadık Üyesi
Durumu:HALUK GÜMÜŞTABAK isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 10862
Üyelik T.: 01 Ekim 2009
Arkadaşları:1
Konular: 86
Beğenildi:3
Beğendi:0
Takdirleri:62
Takdir Et:

Değerli arkadaşlarım ben eğer fitne ve fesat çıkarmak adına burada bulunuyorsam, dilerim Rabbimden benim tez günde belamı versin. Ama ya bana iftira atılıyorsa, ya ben Yüceler yücesi rabbin apaçık ayetlerini hatırlatmak ve hurafelerden kurtulmamız için çaba gösteriyorsam. İşte bunun hükmünü Yüce Rabbim verecektir, hem bu Dünyada hemde huzuru mahşerde.

Zeynebim rumuzlu arkadaşımızda benim orucu 10 güne düşürdüğümü söylemiş. Bunuda Rabbim e havale ediyorum, hiç bir yerde böyle mantıksız bir söz söylemediğim halde, nasıl iftira atılır bilmiyorum. Siz benim bazı sitelerde orucu bir elin parmakları kadar tutulması gerektiğini söyleyen ve inanan zihniyetle nasıl mücadele ettiğimi elbette görmüyorsunuz. Sizin görüp görmemeniz elbette önemli değil, Rabbim görüyor bu bana yeter, çabalarımın tümü onun rızasını kazanmak adınadır, kimseye hoş görünmek adına değildir.

Bazı arkadaşlarım böyle insanların bu sitede yeri yok ve atılması gerektiğini söylüyorlar ve neler söylüyorlar. Ben daha öncede söyledim fikrinden, zikrinden ve imanından emin olmayan Rabbin gerçeklerinden herzaman korkar. Emin olan asla böyle bir söz söylemez. Yine her yazımda bende bir beşerim hata yaparım düşüncesi ile yaklaştım olaylara. Bu sitenin yöneticisi kardeşim eğer isterse bir daha yazı yazmam ve giderim ona kırılmam ve kızmam, yeterki bana bunu açık yüreklilikle söylesin bu bana yeter. Allah yardımcımız olsun, hatırlayınız benim yaptığım Rabbin ayetlerini hatırlatmak ve bize öğretilenleri karşılaştırmaktır amacım, sanırım peygamberimizin o hesap günü söyleyeceği gerçekleşti. ( benim ümmetim kur'anı devre dışı bıraktılar.) Rabbim affetsin bizleri.

Rabbim gönül gözleri açık gözlerinde perde olmayan, kur'an gerçeklerini görebilen kulları arasına bizleri alması dileklerimle. SAYGILARIMLA Haluk GÜMÜŞTABAK