17 Eylül 2010, 20:38
|
Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 10862 Üyelik T.:
01 Ekim 2009 Arkadaşları:1 Cinsiyet: Yaş:66 Mesaj:
489 Konular:
86 Beğenildi:3 Beğendi:0 Takdirleri:62 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Sayın arkadaşım yazdığınız cümlelerden tam anlayamadım ama, anladığım kadarıyla cevap vereyim. Sanki benim söylediklerim peygamberimizin söylediklerinden, kur'anı anlayışından çok farklı şeyler olarak söylemişsiniz. Ben bunu anladım. Eğer bunu söylediyseniz bu büyük bir iftiradır, ayrıca bunun vebalide vardır hatırlatmak isterim. Benim söylediklerim Rabbin apaçık söyledikleridir. Bunu açıkca ben anlamışsam peygamberimizinde farklı anlaması mümkün değildir. Apaçık sözlerin dışında birileri aslında Allah bunu anlatmak istiyor diyenlerin sözlerine inanmak elbette sizin sorumluluğunuzdur. Ayrıca peygamberimizin üzerinden nakledilen yüzlerce hatta binlerce yanlış bilgilerin peygamberimizin gerçek sözleri olduğuna inanıyorsanız, tabi buda sizin sorumluluğunuzdur. Benim yaptığım yine peygamberimizin bizleri uyardığı hadisinde olduğu gibi, onun sözleri diye nakledilen bilgileri, kur'an ile karşılaştırıyorum ve öyle kabul ediyorum. Çünkü peygamberimiz bu yolu izlememizi istemiştir bizlerden.
Bana sorduğunuz soruya gelince. Kur'ana yönelen yani okuyan her insan aynı şeyimi anlar demişsiniz. Sanırım siz benim yazdığım yazıları okumuyorsunuz, okumuş olsaydınız bu soruyu sormazdınız, çünkü bu konu ile ilgili yazım bu sitede vardır. Aşağıda linkini veriyorum. Birçok arkadaşım ön yargıyla yaklaşıyor bana, yazdıklarımı okumadan birçok ithamda bulunuyorlar.
SAYGILARIMLA Halukgta [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
| |