Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ekim 2010, 16:12   Mesaj No:2896

FECR

Kur'ân Kürsüsü

Medineweb Emekdarı
FECR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:FECR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 6340
Üyelik T.: 19 Ocak 2009
Arkadaşları:20
Memleket:ANKARA
Konular: 555
Beğenildi:1084
Beğendi:252
Takdirleri:10770
Takdir Et:

Sen onların söylediklerine karşı sabret ve bizim güç sahibi kulumuz Davud'u hatırla; çünkü o yönelen biriydi. (38/Sad-17)

Kulumuz Eyyub'u da an(hatırla); Rabbine: «Doğrusu şeytan bana yorgunluk ve azap verdi» diye seslenmişti.(38/Sad-41)

Güç ve basiret sahibi olan kullarımız; İbrahim'i, İshak'ı ve Yakub'u hatırla. (38/Sad-45)

İsmail'i , Elyesa'ı ve Zülkifl'i de hatırla. Hepsi de hayırlı olanlardandır.(38/Sad-48)

Kitapta İbrahim'i de an(hatırla), çünkü o, dosdoğru biri, bir peygamberdi.(19/Meryem-41)

Kitapta Musa'yı da an(hatırla), çünkü O, ihlaslı idi ve bir elçi, bir peygamber idi.(19/Meryem-51)

Kitapta İsmail'i de an(hatırla); çünkü o cidden va'dinde sadık bir kimse idi, bir Resul, bir peygamber idi.(19/Meryem-54)

Kitapta İdris'i de an(hatırla); çünkü o, dosdoğru biri, bir peygamber idi.(19/Meryem-56)

Âd kavminin kardeşini (Hûd'u) an(hatırla). Zira o, kendinden önce ve sonra uyarıcıların da gelip geçtiği
Ahkaf bölgesindeki kavmine: Allah'tan başkasına kulluk etmeyin. Ben sizin büyük bir günün azabına uğramanızdan korkuyorum, demişti.(46/Ahkaf-21)