Alıntı:
Kuranı kerimde
"bundan öncekiler geçmiştir....
olan olmuştur bundan sonrasına bakalım...
cahilliye devrinde olanları unutun..."
diye not düştüğünü görebiliriz.
bu demektir ki,gerek ilahi şeriatlarda olsun,gerek geleneklerde olsun,gerek cahiliye adetleri olsun,islamdan önce her şey mümkün idi.SEVMESEK DE,İĞRENSEKDE ,KALBİMİZ RED ETSEDE.. |
Alıntı:
ben hz yakubun araştırmalarım sonucu,iki kız kardeş ile aynı anda evli olduğunu sanıyorum.
7 yıl dayısının küçük kızı için hizmet etmiştir.aldatılmış büyük kız verilmiştir.hz yakub küçük kıza talip.7 yıl daha hizmeti göze alarak küçüğünüde almıştır.
|
Evet araştırma yaptığınız bu bilgilerinizin hepsi Tevrat kaynaklıdır. Siz bu olaya inanabilirsiniz. Ama ben hep şüphe ile bakarım ( Kaynak Tevrat olunca ) SEVMESEK DE,İĞRENSEKDE ,KALBİMİZ RED ETSEDE
Bu açıklamalarınıza katılmam hiç mümkün değil, ne demek
gerek ilahi şeriatlarda olsun,gerek geleneklerde olsun,gerek cahiliye adetleri olsun,islamdan önce her şey mümkün idi sözü.
Cahiliye dönemini anlarım da, ilahi şeriatlarda herşey mümkündür sözünü anlayamam. Hem de hiç anlayamam.
Belki siz Hz Lutun öz kızları ile de zina yaptığına da ihtimal verebiliyorsunuz, Çünkü ne de olsa sevmeksek de iğrensek de, kalbimiz red etsede sözünü kullanabilmektesiniz ve kullanabiliyorsunuz.