|
Konu Kimliği: Konu Sahibi akgün,Açılış Tarihi: 14 Temmuz 2009 (21:21), Konuya Son Cevap : 09 Kasım 2010 (23:05). Konuya 22 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Temmuz 2009, 14:20 | Mesaj No:21 |
RE: Ali Şeriati'ye Reddiye
Diğer konuya yazdığım cevabı aynen buraya da alıyorum: Kardeşim, itirazı çağrıştıran herhangi bir cümlem olduğunu sanmıyorum. Bilgi istediğim konuda da eserlerine başvurma gibi bir durumum var, külliyatına sahip olduğum için.. Kabul edemediğimiz elbet bazı şeyler olabiliyor; ama burada söz konusu ettiğim, kabul edemediklerim değil... Değerli kardeşim; siz sanırım iyi okumadınız yazılanları. Ya da artık Ali Şeriatî düşmanları ile uğraşmaktan psikolojiniz hayli bozulmuş ki, savunma mekanizmanız harekete geçer olmuş anında. Bir daha okuyun. Olmazsa ben size yönelteyim sizin yönelttiğiniz soruları: "Bana itirazınız hangi dediğimedir? Hangi konuda bilgi istiyorsunuz ya da yazdıklarım arasından kabul etmediğiniz neresidir?" Allah'a(cc) emanetsiniz kardeşim.. ve's-Selam.. | |
22 Temmuz 2009, 14:27 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | RE: Ali Şeriati'ye Reddiye
Bilal kardeşim okudum sizin yazdığınızı yanlış bir şey göremedim o sebeple size sordum yanlışlık varmı yokmu diye elbette kişi hatasız olamaz
|
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |