![]() |
Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri faruk yazılan: mahrem ile estetik hiç uyuşmayan zıt iki kelime..mahrem gizli ise a estetiğin ne işi var kime görünecekki estetik olsa ne olmasa ne ? madem mahrem saklamak lazım açmak değil.. vesselam [/quote] ben size katılıyorum ama daha başörtüsünü niçin taktığını bilmeyen bayanlar var faruk kardeş. hâl böyle intikal edince......... maşallah.. eşiniz varsa görmek isterdim (!) doğrusu |
Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri Alıntı:
ben size katılıyorum ama daha başörtüsünü niçin taktığını bilmeyen bayanlar var faruk kardeş. hâl böyle intikal edince......... maşallah.. eşiniz varsa görmek isterdim (!) doğrusu |
Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri Bayanlar birilerine kendilerini ifade etmek zorundalar mı ki tek ifade yerleri yüzleri olsun... Tesettürü hakkıyla yapamıyoruz bir de makyaj mı???? Rabb'im hakkıyla örtünenlerden eylesin... |
amin ...... |
Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri Amin canım amin... |
Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri tabiki katılmıyorum..... sadece bilinçsiz insanlar böyle yappar gibime geliyor................ |
Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri slm arkadaşlar burda ki sorun ,çocuklarımızı islamiyetin emrettiği üzere yetişdirsek hiç sorun olmıcak ben elimden geldiği kdr tabiki babalarıyla beraber çocuklarıma islamıyetin yasaklarını neden yasak olduğunu anlatmaya çalışıyorum ve karşılını gördüğüme inananıyorum suçu gençlerde değil kendimizde arıyalım |
Amin.. |
Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri bende kpalıyım ama ben gayet normal kapanıyorum kapanmak ve makyaj çok ters bence allah inşallah hakkıyla kapananlardan nasip eder hepimizi ve ben yeni kapandım ki tam kapandım |
Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri 'kimi insanlar kafasına başörtüsünü takıyor , kimileri ise kafasını başörtüsüne' Rabbim herkeze iman zenginligi versin. ayıplarını örtmek için başörtüsü takanlarıda ıslah etsin inşALLAH caddelerde gün geçtikçe artan ve adımızı batıran başörtülüler çıkıyor RABBİM sonumuzu hayır eylesin( AMİN) |
SAAT: 13:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.