![]() |
3 Kelime ile SİZ Medineweb.. hadi bakalım herkesi tanıma adına.... 3 Kelime ile SİZ.... |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. vesselam..eyvallah..amenna..inzar..derun..muhabbet ... visal..vuslat..kelime..anlam..meal...sır..hızır..d ua..münacat..icabet..öte..geçiş.. nöbet..umut..düş..et..kemik.. ruh..beden..mezar..can..canında ötesindedir canan..cennet..gercek..hayat..memat.. aşk..cihat..ilim..irfan..sızı.yağmur..su..rahmet.. niyet..lutuf..kahır..hoş.. var..yok..yalan...dünya..alem..zindan..uyku..rüya. ..en gerçek..tek gerçek... el Vedud.. sadece O.. kelime kilit..kelime anahtar..kelime nokta..kelime kapı..kelime adım..kelime akıl..kelime kalp..kelime söz..kelime ses..kelime sır... ve sırrında saklıdır henüz sahiplerine ulaşmamış fasıl.. çok kelime oldu sanırsam.. üç kelimeyle ben.. bahar..umut..dua.. |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. 1-Günahkar 2-Pişman 3-Bir kulum ben |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. varıdatı sır yani cafer tayyar kendir türkiye marmara sakarya |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. kıl tüy keçe .. |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. Alıntı:
nasıl yani? |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. meselede burdaya :=) |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. İnsan.. Kainat....... Kur'an-Kerim.......... |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. Tebessüm... Allah korkusu... Sinirli bir şekilde Ciddiyet... İLk iki halimden herkes hoşlanır ama üçüncüsü oldu mu vayyy karşımdakinin haline diyorumm (: |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. sakin sabırlı uyumlu |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. 1)pişman 2)sabırlı 3)dürüst (olduguma inanıyorum) |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. Allah iyiliğinizi versim bu msj nız sayesinde isminizi gördüm kardeşim hahahaha siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsüm emi kardeşim :) |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. vefalı kırılgan sabırsız |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. isyan kayıp ümit |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. kararlı azimli sabırsız |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. dürüst merhametli meraklı daha varda neyse artık |
re: 3 Kelime ile SİZ Medineweb.. Allahdan korkan çocuk ruhlu sabırsız:) |
re: 3 Kelime ile SİZ Medineweb.. SABIR= haddinden fazla sabretmak KADER= tam teslimiyetle inanmak CENNET= dünyada her şeyden fazla arzulamak |
re: 3 Kelime ile SİZ Medineweb.. Ben demeyi sevmeyen Bizi tercih eden Allahın yarattığı aciz kul |
Cevap: 3 Kelime ile SİZ.. 1)Telaşlı 2)Espirili 3)Günahkar :( |
Cevap: 3 Kelime ile SİZ.. kuralcı şanslı Allahdan korkan |
Cevap: 3 Kelime ile SİZ.. dağılmış yorgun ama inadına iyiyim diyen:) |
Cevap: 3 Kelime ile SİZ.. İmanlıelhm Sabırlıskr Öğrenciliği asla bitmeyen 7638jk4(11yıl ilk orta lise + 15yıldır da kpss)ağlayan000 |
Cevap: 3 Kelime ile SİZ.. işlerin içinde boğulmuş yorgun bitkin ama pes etmeyen |
Cevap: 3 Kelime ile SİZ.. kırıkdõkûk Aglamaklı :(( Hûzûn diyarı... |
Cevap: 3 Kelime ile SİZ.. sabırlı otoriter sevecen |
Cevap: 3 Kelime ile SİZ.. şaşkın garip karmakarışık |
Cevap: 3 Kelime ile SİZ.. kitap eğitim ilim bu sitede benim gibi çok elhamdülillah=)))) |
Cevap: 3 Kelime ile SİZ.. Alıntı:
sağlam bi karakteriniz var ne kadar güzel bi nimet msl* iyi bi eğitimci modeli.. |
Cevap: 3 Kelime ile SİZ.. sağım solum kitap sağım solum kağıt ,kalem sağım solum okul..:) durum aynen bu... |
Cevap: 3 Kelime ile SİZ.. ozr* Alıntı:
|
Cevap: 3 Kelime ile SİZ.. asabi,yorgun,ümitli |
Cevap: 3 Kelime ile SİZ.. üç kelimeye ne hacet bir kelime yeter bana,Ölü... |
Cevap: 3 Kelime ile SİZ.. yorgun huzurlu mutlu... |
Cevap: 3 Kelime ile SİZ.. üzgün üzgün üzgün |
Cevap: 3 Kelime ile SİZ.. Paramparça Karmakarişik Ama yinede Sabirli...! |
Cevap: 3 Kelime ile SİZ.. Hasbunallahi ve nimel vekil |
Cevap: 3 Kelime ile SİZ.. Rahat, ölünce başlar... |
Cevap: 3 Kelime ile SİZ.. Sükûnet yavaşlamak... Sonsuz hamd elhamdulillah... |
Cevap: 3 Kelime ile SİZ.. Tefekkur Sukur Huzur |
SAAT: 16:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.