![]() |
Rtük Olsaydınız Hangi Programı Yayından Kaldırırdınız Rtük Olsaydınız Hangi Programı Yayından Kaldırırdınız !!! NedeN |
RE: Rtük Olsaydınız Hangi Programı Yayından Kaldırırdınız Rtük olsaydım Hilal Dost tv dışındaki bütün kanalların yayınlarını kaldırırdım. |
RE: Rtük Olsaydınız Hangi Programı Yayından Kaldırırdınız saman yolu tv nin lisansını iptal ederdim... tek türkiye dizisi faşizanca hazırlanmış tam bir rezalet... |
RE: Rtük Olsaydınız Hangi Programı Yayından Kaldırırdınız Evlendirme programları kadınları namazdan ve kuran ilminden alıkoyan sabah programlarını Program kalmazdı heralde..............gülümseyen000 |
RE: Rtük Olsaydınız Hangi Programı Yayından Kaldırırdınız DOST TV HİLAL TV BERAT TV Bu kanalların dışında hiç bir kanala gecit vermezdim her halde ama RTÜK olmadığımıza göre o zaman kendi evimizin RTÜK'Ü olacağız ve olalımda inşallah |
RE: Rtük Olsaydınız Hangi Programı Yayından Kaldırırdınız Alıntı:
Kumandamızın kumandanı olalım........ |
RE: Rtük Olsaydınız Hangi Programı Yayından Kaldırırdınız Okan Bayülgen'nin sunduğu ne varsa hepsini kaldırırdım...... |
RE: Rtük Olsaydınız Hangi Programı Yayından Kaldırırdınız rtük olmayı kesinlikle istemezdim.bir çok insanın günaha gireceği şeyleri yayınlamaya izin veriyor ki buda çok büyük vebaldir bence.eğer rtük olsaydım kanal d nin aile yapısını bozan ahlaksız dizilerini kaldırırdım kesin. |
RE: Rtük Olsaydınız Hangi Programı Yayından Kaldırırdınız Alıntı:
Benim de hemen aklıma bu geldi:) + toplumumuzda aile yapısını bozmaya yönelik tüm dizileri de ... Tabi , herkes evinin rtük ü de olabilir.. |
RE: Rtük Olsaydınız Hangi Programı Yayından Kaldırırdınız bizi bize unutturdu televizyon televizyon yanlış hapları yutturdu televizyon televizyon kötü örnek oldu bize herkesi getirdi dize kitleleri saldı öze televizyon televizyon televizyon televizyon bu ne büyük fitnevizyon televizyon televizyon kral sensin televizyon muhabbeti araladı dostlukları yaraladı gerçekleri karaladı televizyon televizyon esir aldı bizi bizden tatlı uyku uzak gözden etti bizi tatlı sözden televizyon televizyon evlerin reisi oldu başköşeye kral oldu etrafında halka kurdu televizyon televizyon talebayi tembel etti emekleri ziyan etti temiz ruhları kirletti televizyon televizyon geçti karşıaya baktırdı oynayana zil taktırdı ocakta yemek yaktırdı televizyon televizyon uykuları harap etti gönülleri turap etti etti etti neler etti televizyon televizyon |
SAAT: 15:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.