![]() |
Eşinize Nasıl Hitab Edersiniz? Evlendiinizde eşinize bey ya da hanım diye hitap eder misiniz ? Yada size bey ya da hanım diye hitap edilmesini ister misiniz? siz nasıl hitab edeceksiniz veya ediyorsunuz?;) |
RE: Eşinize Nasıl Hitab Edersiniz? Bazı erkeklerin hatuun diye seslenmeleri hoş oluyor ama kişisine göre değişir artık evlenince nasıl hitap edeceğiz bakalım ben hep efendii demeyi arzu ederdim ama bakalım |
RE: Eşinize Nasıl Hitab Edersiniz? benim oyle bir sorunum yok. ama size bir sır vereyim muhammedcan abi yengeye başkan diye hitap ediyor. garip abim ne yapsın korkudandır. |
RE: Eşinize Nasıl Hitab Edersiniz? Alıntı:
:))))) benim dedem de anneanneme müdür derdi..nur içinde yatsın... demekki var bi patronluk hanımlarda..sfhfgshsfhsgh |
RE: Eşinize Nasıl Hitab Edersiniz? potronluktanmıdır korkudanmıdır artık onu ben bilmem. muhammedcan abiye sorun o bilir. |
RE: Eşinize Nasıl Hitab Edersiniz? Alıntı:
merak etme şimdi muhammed can abi sana güzel bi cevap verir...gülümseyen000 |
RE: Eşinize Nasıl Hitab Edersiniz? ikiniz anlaşmalimisiniz nerden biliyon? |
RE: Eşinize Nasıl Hitab Edersiniz? az çok tanıdım abimi...sfhfgshsfhsgh |
RE: Eşinize Nasıl Hitab Edersiniz? [quote='muhammed can' pid='138433' dateline='1249999374'] Alıntı:
[/quote kum tanesi kardeşim bu"muydu güzel cevap ben hiç beğenmedim.] |
RE: Eşinize Nasıl Hitab Edersiniz? senin gibi abim mevlüt abi gibi şeyh"ım olursa evde kalmam gayet doğaldır. oyle değilmi? |
SAAT: 18:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.