![]() |
Cvp: Nerelisiniz?? Osmaniye'liyim. Osmaniye'de yaşıyorum. bizim buranında yer fıstığı meşhurdur. |
Cvp: Nerelisiniz?? meşhuuuuurr adı üstünde öyleyse zaten bilinir...... ondan ben yazmıorum....... [CENTER][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? Artvinin içinde :) Artvin /ardanuç ..Kimmiş bakalım enişteleriniz ? :)) |
Cvp: Nerelisiniz?? biri şavşatlidur biri da artvin merkazli......... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? Anladım.Ben ilçede olduğum için tanımam.Ama iyi insanlardır değil mi ?[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? Kayseri ile sivas arasında otobanda doğmuşum tam olarak nerele olduğum belli değil kimlikte sivas olarak geçiyor. İstanbul'da yaşıyorum. |
Cvp: Nerelisiniz?? Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ewwet öyle |
Cvp: Nerelisiniz?? sorduğunuz doğduğum yer ise vangölü sahilinde şirin bir ilçe Adilcevazlıyım.cevizi ile meşhurdur.. doyduğum yer ise,1071 anadolu kapısı olan malazgirtliyim.keledoşu ile meşhur:) |
Cvp: Nerelisiniz?? zeyneb neresinden? canım yaa Bak hemşehri çıkıcaz |
Cvp: Nerelisiniz?? Diyarbakır merkez = Karpuzu ile meşhur... |
SAAT: 03:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.