![]() |
Cvp: Nerelisiniz?? ecrin kendime bi hemşehri bulmuştum kaçtı galiba. Kız zeyneb nerdesin? Tanıdı beni galiba. |
Cvp: Nerelisiniz?? Alıntı:
Akraba çıkmayında[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? [COLOR=#7030a0][SIZE=3][B]zeyneb pas vermedi malesef[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? Tamam kızma ablacım...Şakaydı hepsi Foruma hoş geldin... Devamlı aramızda görmek istiyoruz seni |
Cvp: Nerelisiniz?? Bu zeynep bana birini hatırlatıyor ama hadi hayırlısı |
Cvp: Nerelisiniz?? Zeynepcim en sevdiğin yemek neydi bakıyım[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? Alıntı:
Espri yapıyorum yanlış algılama sakın Birine benzettim sanırım neyse hoş geldin |
Cvp: Nerelisiniz?? Zeyneb 103 numaralı üyesin bayağı eskilerden yani neden uğramadın Medineye? Bu arada ben de ardahanlıyım 3 yıl kars'ta yaşadım. sormadın ama... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? Ankaralıyım... Eskişehirde oturuyorum.. Eskişehir in lüle taşı meşhurdur... selametle... |
Cvp: Nerelisiniz?? meşhurunuz olsunda Allahın Taşı olsun[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 03:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.