![]() |
Cvp: Nerelisiniz?? İstanbulda yaşıyorum ama aslenm giresun daha derine inersek baba tarafı galiba kırım ve annae tarafı konya selçuklularına kadar gidiyomuş (: |
Cvp: Nerelisiniz?? çankırılıyım tuzu meşhurdur |
Cvp: Nerelisiniz?? karabüklüyüm... ama suan almanyada oturuyorum [memleketimi cok özlüyorum).. bizim memleketin demir celik fabrikasi bir de safranbolu ilcesi meshurdur tabiki safranini ve lokumunuda unutmamak gerekir......... |
Cvp: Nerelisiniz?? Samsunluyum istanbulda ikamet etmekteyiz anne ve babamda samsunlu samsunun fındığı tütünü şeker pancarı ve yemekelrden tiriti meşhur herşey oluyor hamdolsun toprak verimli toprağın verimliliğinden samsunluların boyu çok uzundur[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? Bende Orduluyum Antalyada yaşıyorum.Ordununda fındığı meşhurdur.Dünyada en çok fındık üretimi Orduda yapılmaktadır. |
Cvp: Nerelisiniz?? Ben de Sivaslıyım. Nur editörün dediği gibi Sivas'ın kangal köpeği meşhurdur Bir de içli köftesi |
Cvp: Nerelisiniz?? Bende sivaslıyım Nur editörle hemşeriymişiz |
Cvp: Nerelisiniz?? Hoş geldin sefa geldin yasemin06 kardeşim.Ben içli köfte malatyanın diye biliyordum demekki sivastada meşhurmuş.Sivası kangal köpekleriyle tanırım ben antalyaya yolun düşerse içli köfte yemeye gel. |
Cvp: Nerelisiniz?? Alıntı:
Sadece Yasemini mi çagırıyorsun olmadı şimdi bizde geliriz[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? Bir hata etti isem af ola kardeşim kusura bakma sizleri unuturmuyum hiç bütün forum gelebilir.Ben siteye özel davetiye bastıracamda o yüzden yazmadım adlarınızı. |
SAAT: 03:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.