|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 14 Aralık 2007 (01:01), Konuya Son Cevap : 16 Mart 2022 (10:22). Konuya 182 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Temmuz 2008, 14:01 | Mesaj No:73 | |
Cvp: Nerelisiniz?? Alıntı:
biz de delileri severizzz hoşgelmişsinizz | ||
17 Temmuz 2008, 01:40 | Mesaj No:76 | |
Cvp: Nerelisiniz?? Alıntı:
| ||
21 Mayıs 2009, 23:52 | Mesaj No:77 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | re: Nerelisiniz Medineweb??
ben dogma büyüme istanbulluyum annem konyalı babam sivaslı eşimde sivaslı otomatık olarak sivaslı oluyorum en meshuru madımakyemeği kangal köpeği daha çok şey vardır ama bunlar ilk aklıma gelenler sivaslı olmakdan buyuk gurur duyarım ALLAHIMA bin şükür
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
22 Mayıs 2009, 00:35 | Mesaj No:78 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | re: Nerelisiniz Medineweb??
İŞTE BEN BURALIYIM............. GÜZEL KÖYÜM Eskiden Minoz idi, Şimdi oldu Çalbaşı Temizdir benim köylüm, Yenir Ekmeği Aşı. Samsun Kavak arası, Çakallı’nın üst başı. Maset tepesini çık, Karşındadır Çalbaşı. Okul köye girişte, Yolun sol kenarında. Soğuk suları vardır, Aşağı Pınarı'nda. Bahar gelir mis kokar, Kırında, bayırında. Gençleri güreş tutar, Sökenin çayırında. Çık köyün başlarına, Tekpelitin yanına. Şöyle bir bak etrafa, Can katılır canına. Atam geçmis köyümden, Kurtuluş Savaşı'nda. Oturmuş mola vermiş, Kocaköprü başında. Yemyesil ormanları, Köyümün Nazarlığı. Şehiti Gazisiyle, Kutsaldır Mezarlığı. Birincisin Çalbaşı, Seni başa koymalı. Bilmem ki güzel köyüm, Sana nasıl doymalı. |
22 Mayıs 2009, 09:35 | Mesaj No:79 |
re: Nerelisiniz Medineweb??
Mehmet hocam döktürmüşsünüz yine Güzel bir ilçemiz var-görün Alaçam adı Günlerim onda geçti-unutulmadı yâdı İnsanları sevecen-sohbetidir dil tadı Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Senin sesini duysam-çağırsam şimdi sana Güzelliğin dillerde-ses verir misin bana O kadar güzelsin ki-kan katarsın şu cana Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Karanfilsin bir gülsün-sende ağardı saçım Sınırında yaşayan-ben de sana muhtacım Yıkılsam kahrolsam da sen benim başım tacım Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Nehir gibi çağlasam-Leyla gibi ağlasam Mecnun gibi çöllerde-karaları bağlasam Kızgın güneş altında-yüreğimi dağlasam Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Sensin kanadım kolum-solmayan çiçeğimsin Menekşe gonca gülüm-daima dileğimsin Tarlaya ekilensin-benim geleceğimsin Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Tütün buğday ve mısır-ay çiçek fındık çilek Hangi birini saysam-nasıl tutsam bir dilek Hasret kokan bağların-hayâlin güzel melek Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Öpülen ve koklanan-ilçemize çağrılan Şehidimin kanıyla-toprak ile yoğrulan Evim barkım ve obam-sende olur doğrulan Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Tandır yufka gözleme-ateşte pişirdiğim Çoluk çocuk beraber-emekleri verdiğim Söylediğim söz gerçek-hep murada erdiğim Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Ben sende gözlerimi-açtım hiç yorulmadım Üzerinde dolaştım-sorgu sual almadım Canım kadar çok sevdim-elem ile dolmadım Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Kırlarında atları-koşturdum dura dura Sensin benim geçmişim-oturduğum yer bura Kirli eli değdirmem-kalbimdesin gör şura Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam İyi ki sende doğdum-açtım ben gözlerimi Sen beynime işledin-kaybetmem özlerimi Buradan yukarıya-aktardım sözlerimi Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Kana kana su içtim-senin pınarlarından Kâh ağladım kâh güldüm-ölen ve varlarından Geçmişini anladım-ulu çınarlarından Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Şiirleştirdim seni- hep mısralara döktüm Dörtlüklerim az geldi-emrin ile diz çöktüm Ailem yurdum belli-çirkinlikleri söktüm Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Baş vücudun tacısın-gönlümün ilâcısın Taze taze kokarsın-ekmek pişen sacısın Yukarıdan aşağı-dede nine hacısın Seni çok seviyorum-yerim yurdum Alaçam Sahip çıkın Vekilim-artıyor keder ve gam Ben de samsun alaçamlıyım | |
Konuyu Toplam 78 Kişi okuyor. (0 Üye ve 78 Misafir) | |