![]() |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Alıntı:
|
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) verda gul demek.. ama inzar ablam vesile olmustu uye olmama onunla birlikte secmistik rumuzumu:) |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) benimki de herkesin bildiği gibi oğlumun ismi ama tek mehmet akifle üyeliğim kabul edilmeyince ben sonuna 2 ekledim 2 koymamın özel bir sebebi yok |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Sevdiğim Biri ender ismini sevdiğini söylemişti bana bende hafızlıgım oldugu için EndeR_HafızıM Yaptım..:) |
|
Sanalda genel olarak bu ismi kullandim:, Ilk sanalda kullandigim isim dj karakule idi:-) |
ben bu rumuzu birkaç yıl önce bir sitede daha kullandım zaten buda 2. sitem oldu zilzal bildiğiniz gibi zilzal süresi ordan esinlendim işte |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Günde birçok saat kalem kağıt defter kitap öğrenciyle beraber olduğum için....çay-kahve000 |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) aklıma ilk geleni yazdım nedense gülümseyen000 |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) ensar ismini çok seviyorum ve ensarın kardeşliğini hep yüreğimde yaşatmak istediğim için EnsAryürekli yaptım kendi ismimin baş harfinide büyük yaptım(: |
SAAT: 18:09 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.