![]() |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) gerçek adımı kullanmayı çook isterdim ama ayşenur ismini rumuz olarak benden sonra almışlar bende mecbur ayşeşan yaptım :) amaa ismimi çok seviyorum yaaa Ayşe Nur ;) |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Alıntı:
|
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) mizgin kürtçe toprak demek ,turabda Arapça toprak demek,Yani topraktan gelen müjde Anlamında ve bu vasfi taşıyan bir birey olarak yani insan anlamında olduğundan dolayı hoşuma gitdi.. |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) kürtçede mizgin müjde anlamına geliyor ? |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) mihri farsça güneş demekmiş..nazlı güneş ..kızımın ismi..kulağa hoş ve farklı geldiğini söylüyorlar..hakikaten ismiyle müsemma , hanım,ağır başlı ve kibar bir kızım var(:bildiğin güneş...c* |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Alıntı:
Bu arada ben kendi ismimi kullandim hic adetim degildir farkli isim kullanmak |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) bi kızım olsaydı adını senaebrar koyardım.Allah'ın seçilmiş iyi kulları anlamına geliyor.ama olsun Elhamdülillah iki tane oğlum var.kızım olmasa da olur bu dünyada her istediğimiz olsaydı kulluğumuzun bilincinde olmazdık. |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) sadece Allahın kulu olduğum aklıma geldi başka isim bulamadım |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) babam taktı bunu bana....bende burda kullandım işte.... |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Çok oldu hatırlamıyorum :) |
SAAT: 17:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.