![]() |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Alıntı:
|
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) makbergülü , zeki saylam'ın kitabının adı (: bende ilk okuduğum roman ve çok sevdiğim bir eser olduğu için bildim bileli her ortamda bu rumuzu kullanırım (: |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) sizn rümuzzunuzun anlamı nedir..neden bunu seçtiniz.. |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Kendi ismin olduğu için :):) 9 un da herhangi bir anlamı yok sadece ismimi kabul etmediği için böyle yaptım :) |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Bende ilk aklıma geleni yazdım zamanla çok sevdim.. Benim için berraklığı temizligi simgeliyor..:))) |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Bnmde ilk aklima allahin kulu gelmisti Isime gerek allahin kuluyuz iste gibi Gunluk hayattada kullaniriz ya bi allahin kulu yokmu diye Sonrasinda mumine sultan ile degistirmistim ;) bu ikisi bnm en cok sevdigim isimler Firdevs Mumine sultan Mumine sultan ismini bana verildi ben almadim |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) rumuzlarda olmak istedigimiz yada olmasını istedigimiz hayatlarin yasantılar oldugu icindir.. |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) benim iki oğlumun da 2.isimleri..aslında eski nick de benim 2.ismim vardı ama uzun diye başeditör kısalttırmıştı böylece kaldı=)) |
|
evet000 erkam turabi nasılsın |
SAAT: 17:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.