|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 15 Kasım 2011 (18:10), Konuya Son Cevap : 31 Mayıs 2023 (21:10). Konuya 47 Mesaj yazıldı |
Anketimiz: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? | |||
ewet | 1 | 20,00% | |
hayır | 2 | 40,00% | |
bazılarıyla | 2 | 40,00% | |
Katılımcı sayısı: 5. Anket kapatılmıştır |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10Haziran 2012, 04:57 | Mesaj No:11 |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz?
akp feminist kadın kolları konferansı. bizi davet eden yok. ben ali,ferdi,muhsin hoca,mevlüt hönül(malazgirtte gittiğimde telefonu kapalı olduğundan ulaşamadık),fazilet,serpil,kürt mücahide(büşra),klamaz(merve),zaman(kemal),islam(c an),kürtoğlu(mustafa hoca) ile tanışma fırsatı buldum. kürtoğlunun bıyıklarından bir yastık ve yorgan elde edilir rahatlıkla kürt mücahidenin yanında psikolojim bozuldu.kız dev gibi 2 metre uzun muhsin hoca oğlundan daha genç duruyor,tipi karizması imam ile alakası yok(sakallı,şalvarlı,agallı sanmıştım).şort kot mont güneş gözlüğü sempatik sevdiklerine çok aşıksa eşek sıpası der arabasına binmeyın binecekseniz son duanızı okuyun.F16 ) ferdi ve ali zaten okul arkadaşlarım.Allah ikisininde şerinden korusun bu ümmeti kemal abi laz kızı(klamaz) aldı hanımlaştı (merve nefes alabilirmiyimm? al al ama ama israf etme ve bu günlük son nefesin olsun! ) ) serpil hoca bir imam ile evli.başörtüsü yüzünden öğretmenliği bırakmış mücahide bir kahraman. | |
10Haziran 2012, 12:55 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 18409 Üyelik T.:
29 Nisan 2012 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz?
bende çok isterim evime davet etmek biraz ayrımcılık olacak ama kusura bakmayın istişare bölümü ögrencilerin gelmesini isterdim....
__________________ Neye yaklaşsam sonu uzaklık ve kırgınlık;anla ki,yok,Allahtan başkasıyla yakınlık |
10Haziran 2012, 13:20 | Mesaj No:13 | |
Durumu: Medine No : 17130 Üyelik T.:
06 Mart 2012 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Alıntı:
__________________ "tevazu, karşılaştığın her müslümanın senden üstün olduğunu kabul etmendir.." | |
10Haziran 2012, 17:25 | Mesaj No:14 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz?
Müslümanın sanalı reeli farklı olamaz.Müslüman müslümandır,ne ise odur.sanalda farklı reelde farklı profilde olanlar iki yüzlülük denilen kişiliksiz konumlara düşerler.karşısındakine nasıl davranması,konuşması gerekli ise öyle davranmalı,konuşmalı ; sanal reel farkı olmamalı. burdaki üyelerin bir kısmı ile görüştüm.burada tanışıp evlenenler bile oldu.bazen düğünlerinede gittik.görüşemediklerimizle de telefonlar ile ulaşabiliyoruz şükür.dünya küçük... medineweb ailesi kardeşlerimizin bir araya gelmesine gelince ; 1-ankarada irfan hoca veya beyza hoca bizi ağırlayabilir. 2-istanbulda esma nur veya merve demir bizi konuk edebilir. 3-adana da talibetun bize adana kebab ısmarlıyabilir. 4-erzurumda dur_hele(muhammed can) tandır kuzusu ısmarlıyabilir. 5-bayramdan sonra mersin veya ankarada yapılacak düğünde,ferdi bizi ağırlıyabilir. 6-ahlatta suhtem abdurrahman gazide bir piknik düzenleyebilir. 7-ağrıda fazilet hoca bizi yurtta ağırlayabilir. 8-esedaullah bizi menzilde ağırlıyabilir. 9-aslı bizleri davet etmediği düğününü yenileyebilir konyada. 10-malazgirtte size keledoş ısmarlıyabilirim. buyurun seçenekler
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
10Haziran 2012, 21:52 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz?
3-adana da talibetun bize adana kebab ısmarlıyabilir. hocam artık çalışmaya da başlayacağım ilk maaşımla sizleri tüm medineweb üyelerini tanısamda tanımasamda ağırlamak isterim 1 dönüm bahçem var buyrun gelin başımın üstünde yeriniz var hep beraber oluruz ne güzel olur
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ |
10Haziran 2012, 22:09 | Mesaj No:16 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz?
gönlü bahçasinden kat kat büyük arkadaşım,bende atlayıp geliyorum,sakaraya adana arası kaç kilometredirki zatenbende sakaryaya beklerim,buralı değilim ama ıslama köftesi ve kabak tatlısı en meşhurları.bizzat istişare bölümü arkadaşlarım sizi beklerim,çok emeğiniz var üzerimde cemaat olarak toplanıp gelin
|
10Haziran 2012, 22:14 | Mesaj No:17 | |
Durumu: Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Alıntı:
rabbim misafirperverliğinin ecrini kat kat versin
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ | |
11Haziran 2012, 02:15 | Mesaj No:18 |
Durumu: Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz?
.))) seref duyarız efendim ne demek, bu işin acemiligini attık elhamdulillah. Bu arada birde dügünümüz varmıs, hic olmazsa sebep olur bir araya geliriz. Kendisi ortalıkta yok ama ev sahibi olarak ben hepinizi davet ediyorum. Buyrun hem tanısalım hem muhabbet edelim hem de evleneceklere destek olalım..
__________________ Bismillah diyerek... |
11Haziran 2012, 09:11 | Mesaj No:19 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
11Haziran 2012, 09:43 | Mesaj No:20 | |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Alıntı:
İnş. Muhsin Hoca Bu arada Ferdi mi evleniyor yoksa başka birisi mi?düşünceli000
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |