![]() |
face mi twitter mı yoksa medineweb mi benim tercihim medineweb ten tarafa çünkü insanların özel hayatına bakmaktansa medineweb e bakar eksiklerimi tamamlarım ya SİZ??düşünceli000 |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi ne face de ne twitterde hesabım var :) benım hesabım forum:))) |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi ne face ne twitterim var sadece buradayım inş.. |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi tabiiki medineweb. her şeyden önce seviye var burda. (: arkadaşın yanında bu sitede dolaşıyordum.usulca sokulup ' aaa dini facebook gibi.maşallah, vallaha helal' yorumu beni benden aldıgülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi tabiki medineweb... Rabbim siteyi kurandan ve site için çalışan herkesten razı olsun..evet000 |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi medineweb bende bağımlılık yaptı gece yatmadan önce son yapılacak iş medinewebi kolaçan etmek ve uyanır uyanmazda öyle |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi ne face nede twitter kullanırım..benim için internet = medineweb :):) |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi Alıntı:
amin ecmain inş. :):) |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi faceyle twitteri medineweble kıyaslamanız valla benim acayibime geldi desem yeridir. 3 de ayrı bir dünya. müslüman bir insanın dünyası herzaman bellidir zaten. |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi tabiki medineweb (: |
SAAT: 07:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.