|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 10 Mayıs 2013 (10:50), Konuya Son Cevap : 09 Temmuz 2015 (15:43). Konuya 28 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
07 Temmuz 2015, 14:01 | Mesaj No:11 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: 2.sınıflara ,mezun durumunda olanlara,mezunlara sorum var ???
makbegülü, yaz kursuna başlayıp,minik kuzucukların olduğuna göre kkö de karar vermişe benziyorsun hayırlı olur inşallah..yeni mezun arkadaşlar ne düşnüyorlar bu konuda acaba..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
07 Temmuz 2015, 14:41 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: 2.sınıflara ,mezun durumunda olanlara,mezunlara sorum var ???
makbergülü adına çok sevindim.. İnşallah onu tekrar aramızda görürüz.. Nesli-Nur yaşadığı yerde , Kur'an öğreticiliğine ihtiyaç olduğunu yazmış. Bir an oraya gidesim geldi. Malesef bizim buralarda da ihtiyaç yok. Fahrilerde kadro bekliyor.. Öğretmenlikten başka çare bırakmıyorlar. Bazen müftülük farklı görevler ve kadrolar yolu açsın diye hayal kuruyoruz... Herkesin hakkından hayırlısı ne ise o olsun inşallah...
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
07 Temmuz 2015, 14:58 | Mesaj No:13 | |
15 Kasım 2011 | Cevap: 2.sınıflara ,mezun durumunda olanlara,mezunlara sorum var ??? Alıntı:
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
07 Temmuz 2015, 15:36 | Mesaj No:14 |
Cevap: 2.sınıflara ,mezun durumunda olanlara,mezunlara sorum var ???
bencede fahri kuran kursu öğreticilerinin hakları diye birşey yok dinleyen yok nasıl halini anlayan olsun ki.. müftülük beni yaz kuran kursu için ilçeye görevlendirdi kabul etmedim hatta beni listeden çıkarın ben dhbt +kpss ye hazırlanacağım olmaz dedim..ve tüm içimde ne varsa hepsini söyledim kızgınlığımı dile getirdim ....fahrilik çok zor gerçekten uzaktan ne kolay geliyor....
__________________ | |
07 Temmuz 2015, 15:42 | Mesaj No:15 | ||
09 Şubat 2014 | Cevap: 2.sınıflara ,mezun durumunda olanlara,mezunlara sorum var ??? Alıntı:
Alıntı:
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR | ||
07 Temmuz 2015, 15:47 | Mesaj No:16 |
abla ben kpss uzaktan eğitime kayıt oldum+dhbt de var eğer seneye 90 üstü tutturursam ilitama da gerek kalmaz diye düşünüyorum ...eğer ki kadroya geçersem müftülüğün karşısına geçip sizin koltuğunuzda gözüm var haberiniz olsun demeye giderim bir ara da....
__________________ | |
07 Temmuz 2015, 15:48 | Mesaj No:17 | |
09 Şubat 2014 | Cevap: 2.sınıflara ,mezun durumunda olanlara,mezunlara sorum var ??? Alıntı:
Sevda ücretli öğretmenlik için başvuru yapacak mısın...
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR | |
07 Temmuz 2015, 16:47 | Mesaj No:18 |
15 Kasım 2011 | Cevap: 2.sınıflara ,mezun durumunda olanlara,mezunlara sorum var ??? bende tam sıkıntı sadece fahri yada kadrolu olmakmı diye soracaktım..senin gözün müftinin koltuğundaymış sevdaseni müftü baya zorlamışa benziyor..sen hakkından gelirsin..evvelallah
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
07 Temmuz 2015, 17:01 | Mesaj No:19 |
nurşen abla ücretli öğretmenliği düşünmüyorum sivas da köylere veriyorlar kışın çok zor oluyor zaten o zaman da hep okullar tatil oluyor burda... mihrinaz kısa bir süre fahrilik yaptığım için şöyle diyebilirim kadro -fahri ayırımı çok fazla sonuçta fahriler geçiçi bu yüzden müftülük koltuğunda gözüm var ...
__________________ | |
08 Temmuz 2015, 22:05 | Mesaj No:20 | |
15 Kasım 2011 | Cevap: 2.sınıflara ,mezun durumunda olanlara,mezunlara sorum var ??? Alıntı:
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
Konuyu Toplam 7 Kişi okuyor. (0 Üye ve 7 Misafir) | |