![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bu çizim size ne anlatiyor ? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
resmi çözmeye çalışıyorum ama çözemedim,,çözen buyursun gelsin,,,:-) |
İki ayri biranşda okuyan öğrencilerden biri çizmiş bunu.. |
İki ayrı yorum yapmak istiyorum..:) Birincisi ; Fitne ateşi yakanların adaletin karşısında aldıkları hak ceza İkincisi; Duygusal açıdan yaşadığımız olumsuzluklardan manevi olarak yaralanmamız. ( kalp acısını yansıtmış sanki ) (: |
Bravo nurşen hocam ikinci tahmini'niz doğru alkış000 bu çizimi tip fakultesinde okuyan bir ögrenci hukuk fakultesinde okuyan bir arkaşi trfindan kalp acisı yaşamiş ve acısını bu şekilde yansitmiş.. |
Cok güzel bir anlatım..Kalbin acı cektiği belli de..Tokmağa mana verememistim.. Adalet bekleyen Kırık bir kalp... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir cümleye yada bir sözcüğe sığdırılarakta ifade edilebilecek. . Ama üzerine bir kitap dolusu sözde söylenebilecek bir fotoğraf...Yorumunuz ne olurdu??? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Sizce bu Resim neyi ifade ediyor? Bu resimden hissemize neler düşer sizce? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Hocam konunuzu birleştirdim. Burdan Devam edebilirsiniz.. |
|
SAAT: 18:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.