![]() |
Bu fotoğrafa bir isim koymak isteseniz adı ne olur? Yorumları alalım. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ben ne savaşlar gördüm hyrtt Savaşın soğuk yüzü Acıya şifa olamama İşgal edildik karşı durmaya gücüm yok. Ben yanlış yerde mi çiçek açtım. Bir çocuklar bir çiçeklerim vardı benim mahcup000 |
Duygu içinden duygu çıkardın etkileyici oldu editimc*:) Güzel yorumladın:sukran: |
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. Ölmüş ama gömmeyi unutmuşlar diyeceğim şu fotoğrafa sizin yorumunuz ne olur?:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İki resim arasındaki fark peki:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ocağına ateş düşmüş balmumu heykeli aplamgülümseyen000 nolmuş bu adama öldümükidrttt Iyyy sevimsiz beter olsun. Beter etti şu milleti memleketi. Kendide bitmiş |
Sireti suretine yansır sözünün vücüt bulmuş hali . Aklıma takılan Neden bu fotoyu yayınlama gereği duydular? Öldü ölüm döşeğinde vs söylentilerine karşılık vermek içinmi acaba? İyide bu foto ile tescillenmiş oldu söylentiler:) adm ağırrr şeker hastası kahvesi yanında çukulatası sizcede garip değilmi? Kendilerini çokmu akıllı sanıyor bunlar? Hişştt fetocular sizin bu dikktsizliğiniz yüzünden darbeyi yapamadınız:)))) beceriksizler şeyhimiz yıkılmadı ayakda fotosunu daha özenli beklerdim sizden :)) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bu resime yorumunuz ne olurdu? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
çocuğuna kursağına simit bulamayıp çocuğuna gemicikler zinciri alanlara koyun sürüsü duası cy veya kafası ile emirilmuminin adaleti, vucudu ile halkını temsil ediyordur. |
Alıntı:
veya habil ile kabilin at avrat silah davası.iklima adlı kız için anlaşamadılar. |
Alıntı:
|
SAAT: 22:31 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.