|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 01 Aralık 2007 (13:30), Konuya Son Cevap : 19 Ocak 2023 (22:28). Konuya 68 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02 Aralık 2007, 21:14 | Mesaj No:22 |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ??
haşlaman iyi olmaz senin külbastın iyi olun kanımca :=) yada kavurma...(kavurma deyince bi hoş oluyorum hadi affettim kavurmanın hatrına ) :=) neyse suyunu çıkarmayım seninde konununda :=)) | |
02 Aralık 2007, 21:20 | Mesaj No:24 |
sende uyanıksın.. ben bilirim diyen zaten hep kaybetmiş..:=)) senbilirsin ha. eskiden taşı sıksak çıkarırdık su..ama şimdi ......:=))) | |
03 Aralık 2007, 10:34 | Mesaj No:25 |
tanış imam,ya bi şey dikkatimi çekti.yağmurdan ne istiyorsunnn.sana cevap bile vermiyor.sen ise onu adım adım takip ediyorsun.nerede ciddiyet varsa vur ensesine.yapma ya yapmaaaaa..! imamsın biraz ciddiyet lütfennn.. imam ve zuhaha burada senin ciddi bir paylaşımını görmedim okumadım duymadım.varsa göster.zuhaha dışında.muhalefet dışında... bana kızma olurmu? biraz düşün istersen.. haksızmıyım..?? | |
03 Aralık 2007, 14:34 | Mesaj No:26 |
yağmurdan bişey isteyen yok...sadece kendini bişey bellemsin ..yapmacık olmasın ,o kadar..yazdıklarıda ciddi değil .. kendisi cevap verebilir..bakın yorumunda sataşmış ona binaen yazmışım.. -- ciddiyetmi istiyorsunuz..yazdıklarımın hepsi ciddidr.. -- ferdi kardeş ..savaş ama boyun daha çok küçük...daha kılıcını bağlayamassın beline... tarafını iyi seç savaşacaksan ..hakkım derken hakka girme !!! oldumu. -- ali ,sen ciddi ne yazdın ? keserimi attırma planından başka !!! | |
03 Aralık 2007, 17:04 | Mesaj No:27 |
yağmurla işim yok..ben kimseye cennet cehennem yeri vermedim ..aksine onlar vermeye kalkıyorlar amacım sadece dürüsrt olunsun .burda bi tevir orda bi tevir olunmasın.ne ise o olunsun..benbilirm olunmasın.. sanane !! bu söz hoş değil..bi alt paragrafında nehyi anil münkerden bahsetmişken üstteki söz çeliştirmiş ferdiciğim. ben nehyetmeye çalışıyorum münkeri !! yalakalık münkerdir söylediğini yapmamak münkerdir (ayetleri yazdım ) (hadiside) -- birde inceden sinyal vermeye kalkarken ..açıktan sellektör yapıyoruz görmemezlik etme oldumu canım kardeşim.. diğer başlıkta bi yorum vardı oku istersen ..unumuzu eledik diye..bu sadece evlilik olarak algılanmasın.. daha tarlaya tohum ekmediniz derken sadece evlilik değildi kastım...inceliği sen bul.. selametle... zarf atarken pulunu yapıştır da yerini bulsun oldumu ? | |
07 Aralık 2007, 17:29 | Mesaj No:28 | |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? Alıntı:
bilmiyordum bunu.... çok şaşırdm... iiki yazmışım sende iiki tıklamışsın... Allah razı olsun senden kardeşim... | |
11 Aralık 2007, 22:42 | Mesaj No:29 |
selamun aleykum.internette dolaşırken bu siteye katıldım.Allah herkesten razı olsun.selametle.
| |
11 Aralık 2007, 22:50 | Mesaj No:30 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ??
aleykum selam.. hoş safa geldiniz.. |
Konuyu Toplam 11 Kişi okuyor. (0 Üye ve 11 Misafir) | |