![]() |
Cvp: mezar taşına ne yazmak isterdin? Beni kalabalıklardan uzak bir yere gömsünler isterim Mezarın üstünede bir şey yazmasınlar |
Cvp: mezar taşına ne yazmak isterdin? zor bir soru "dünya geldin gectin geriye bir avuc toprak bıraktın buydu sonun bırak yalanı dolanı dön Rahmana Akibet yerindir burası senin" |
Cvp: mezar taşına ne yazmak isterdin? ben öldüğüm için geriye kalanlar ne yazarsa şansıma o çıkar.. bir fatiha yazsa yeter...[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
RE: mezar taşına ne yazmak isterdin? Bence mezar taşlarını hiç okumayın ...geçin :) |
RE: mezar taşına ne yazmak isterdin? Kaderde ne varsa o olur etme merak. Uyma nefsine hakkın emrine bırak. Altından ağacın olsa zümrütten yaprak. Sonucda seninde gözünü doyurur bir AVUC TOPRAK.. |
RE: mezar taşına ne yazmak isterdin? mezar taşı dışardakiler için önemli olur vasiyet edemem şu yazılsın diye dışardakiler ne düşünüyosa yazdırırlar heralde benim için önemli olan taş yazsısı değil de amel defteridir....... |
Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin? Ne Acı Bakarsın Bana Bugün Yabancı Mı Geldim Sana Bugün Bana Yarın Sana Bir Fatiha Okusana.... Düşüncesi bile zor :) ibret almak lazım.... |
Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin? Allah'ın huzuruna çıkacak yüzüm varmı sizde yaşıyor iken sorgulayın iş işten geçmeden... |
Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin? hastayum tedüm inanmadunuz, hastayum tedüm inanmadunuz, hastayum tedüm inanmadunuz, peçi şimdi ne oldi gülümseyen000 (KARADENİZLİ TEMELİN MEZAR TAŞINDAN) |
Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin? ben bi mezar taşımın olmasını bile istemem |
SAAT: 02:31 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.