![]() |
kimi kurtarırsın? eşiniz ve çocuğunuz yüzüyor sende kumsalda oturuyorsun ve ikisininde boğulduğunu gördün yalnız birini kurtarabilirsin hangisini kurtarırdın ? |
Cvp: kimi kurtarırsın? esmanur abla kusura bakma ama anket benim kafama yatmadı.yani böyle bir soru olabileceğini düşünemiyorum.iki sevginin de yeri farklııdır.mantıkta iki şeyi karşılaştırmak istiyorsan türlerin aynı olması gerekir.örneğin soru gülü mü çok seviyorsun, laleyi mi ?şeklinde olsaydı amenna... yalnız bu aynı şey değil.. |
Cvp: kimi kurtarırsın? nurcum ben kendim uydurmadım var böle bir anket mantığını çalıştırıcaksın mecaz anlamda sorulmuş bir sorudur bu ben bunu ilk duyduğumda en yakınımda kim varsa die düşünmüşdüm yani düşünüyorsun yapmıyorsun bi tanem :) |
Cvp: kimi kurtarırsın? mizahi olarak sorduysan tabiki bişey diyemem:)gelsin cevaplar inşallah.. |
Cvp: kimi**kurtarırsın? Alıntı:
yenilersin eşi demi |
Cvp: kimi kurtarırsın? Alıntı:
ferdi kardeşim gelen gideni aratır ona göre :) |
Cvp: kimi kurtarırsın? hanımı kurtarırdım heralde çocuğu da kurtaran bulunur daa... ..... değişik bişey olmuşşşş Bi mantık yürütemedim ama neyse |
Cvp: kimi kurtarırsın? bu soruyu ilk duyunca bende eşime sordum oda tabiki seni kurtarırdım dedi abimle eşi bize gelmişdi abime sordum oda tabiki çocuğumu dedi eşide baya bir trip yaptı öle deyince...:) |
Cvp: kimi kurtarırsın? Düşünmesi bile kötü..O anda hangisini kurtarma imkanım varsa onu kurtarırım.Seçici olmam...Allah hiç kimsenin başına böyle birşey vermesin ... |
Cvp: kimi**kurtarırsın? Eşi kurtar çocuğu yine yaparsın |
SAAT: 07:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.