|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 28 Eylül 2007 (18:40), Konuya Son Cevap : 16 Mart 2022 (00:19). Konuya 43 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Temmuz 2008, 00:14 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 2004 Üyelik T.:
25 Mayıs 2008 | Cvp: Namaza Nasil Basladınız..? mübarek kulmuşsun hemen kabul olmuş bize dua ette tayip abim kadro versin..
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. |
12 Temmuz 2008, 00:19 | Mesaj No:22 |
Cvp: Namaza Nasil Basladınız..? amin inşallah asıl sen bizlerin için dua et. çünkü hepimizin çok ihtiyacı var.. vede tayyib abimizi bütün türkiye tanıyo. o gelmiyecek te kim gelicek iktidara yaw kardeşim...... | |
12 Temmuz 2008, 00:23 | Mesaj No:23 | |
Durumu: Medine No : 2004 Üyelik T.:
25 Mayıs 2008 | Cvp: Namaza Nasil Basladınız..? Alıntı:
tabiki ederimde sizin duanız bariz olark kabul olmuş o açıdan söyledim dua edin diye saygılar
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. | |
12 Temmuz 2008, 00:37 | Mesaj No:25 |
Durumu: Medine No : 1568 Üyelik T.:
28 Nisan 2008 | Cvp: Namaza Nasil Basladınız..? ben NAmaza nasil basladim anlatayim... kücüken istbulda 4 / 5 yaslarinda..... annemden esarb istemisim ve sonra basimi kapatip bir secade alip namaz kilmisim... ilk herhalde orda baslamisim..... üzücün olan su ki ben annem ve babamdan dini konu hakinda hic birsey ögrenmedim.... kücük yasta avrupaya gelmisler... ve bizlerde hic birsey ögretemdiler..... Rabbim büyüki 3 yil önce hizmetle tanistim... ve elham. hizmet sayesinde kapandim.... namaz konusu ile kendiligimden baslamisim...yas olark tam bilmiyrm.... ve bu konu icin kardesime tskler...... |
04 Eylül 2008, 18:32 | Mesaj No:26 |
Cvp: Namaza Nasil Basladınız..?
namazada orucada 2ci sınıftan başladım.annemle babam sağolsun allah onlardan razı olsun onların sayesinde öğrendim rabbim her iki dünyadada onlardan razı olsun.arada bıraksam bile elimden geldiği kadar telafi etmeye çalışıyorum.bence insanın tek derd ortağı allahtır hep onunla dertleşirim buda bana iyi geliyo.5vakit ona secde etmek muhteşem bir duygu allah cümlemize nasip etsin
| |
02 Aralık 2008, 22:57 | Mesaj No:28 |
Durumu: Medine No : 4597 Üyelik T.:
27 Ekim 2008 | Cvp: Namaza Nasil Basladınız..?
bende ilk okulda kkuranı kerimle birlikte öğrendim ve kılıyorum allah hakkıyla kılanlardan nasip etsin hepimizi
|
22 Ocak 2010, 22:42 | Mesaj No:29 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | re: Namaza Nasil Basladınız ..? Güzel bir konu ecrinim ...Önce tesettüre girmekle başladı yolculuk bir hemşire arkadaşımla geçmişini konuşurken etkilendiğimi hissettim ve öncesinde ağır bir baskı vardı üzerimde ama iş inada binmişti sanırım arkadaşımla konuştuklarımı başka yerde defalarca konuşmuştuk başkaları ile ama uslüp aynı değildi suçlar gibi ağır ithamlar yoktu konuşmamız ilerledikçe konuştuğumuz konular daha bir lezzetlendi arkadaşım kendi hayatını anlattı ve o günki ruh halini içtenlikle paylaştı sabah çarşıya inmem lazımdı birde kız kardeşimin bizde olan pardüsüsü ve eşarpnı kullandım sonra annem kızım bu ilerlemeyi namazla pekiştir bir dene dününmü yoksa bugününmü farklı dedi ve büyük sözü dinledik elhamdülillah sonra çorap söküğü gibi geldi arkası 2000 yılıydı bütün büyük ve geç kalışlarımı o sene milenyumdu sanırım yeniden yapılandırmaya çalıştım Mevlamın izniyle çok şükür namaza başlamak güzel hemde çok Allah c.c. bütün kardeşlerimize nasip etsin .... |
23 Ocak 2010, 00:26 | Mesaj No:30 |
re: Namaza Nasil Basladınız ..? Selamün Aleyküm Çok geç başladıgım yükünü taşıyorum omuzlarımda bu soruyu görünce utandım adeta Namaza yani ferahlıgıma huzuruma 19 yaşında gittgim Kuran Kursunda başladım Allah CC verdigi hislerimle. Zaman kısa şöyle bir baktığımızda zaman göz açıp kapanıncaya kadar olduğu düşünürseniz her müslüman anlar.Ve mezarlık bol bol ziyaret edin o içinizdeki Allah korkusuna karşı koymayın bu dünyanın sonunda güzel bir mertebe kazanın.Namazı kılın ve ferahlanın.Bazen canınız çok sıkılır.Hangi şeyi neyi yapıyorsanız yapın sonunda canınızın sıkılma gerçeği ile yüzleşirsiniz.İşte Namaz bu sıkıntıyı alır.Yaşama amacı ortaya koyar.Sizi insan yapar.Dediğim gibi ilahi dinleyin ve kıyamet suresini veya ona benzer mesela araf sureside gerçekten etkileyicidir.Lütfen geç kalmadan yükümüz ağırlaşmadan namaza başlıyalım.Ecrin | |
Konuyu Toplam 8 Kişi okuyor. (0 Üye ve 8 Misafir) | |