![]() |
Cevap: arapça 3 kitabının eş anlamlı ve zıt anlamlı kelimeleri (tüm üniteler) Alıntı:
Cöldekilere su istermisiniz gibi bir soru olmus medineweb:).ArO*demek istedigini anliyorum.saatlerce PC basinda kalinir ve ders calismak varken bununla ugrasilir.Bunun adina HIZMET denir. HIZMET EDENE HIMMET EDILIR.Insallah hep himmet edilenlerden olursun.c* |
Cevap: arapça 3 kitabının eş anlamlı ve zıt anlamlı kelimeleri (tüm üniteler) Alıntı:
abla ben yazmaktan şikayetci değilim.faydası olduysa ne mutlu bana :):) baktım hiç yorum yok faydalı oldu yada olmadı diye belki hiçbi faydası yoktur zannettim :) eğer kimsenin işine yaramıyorsa boşuna uğraşmayayım dedim :) ama faydalı olmuşsa tabiki devam :) nette buldum arapça 4 alıştırmalarını paylaştım eğer yetersiz olursa ben tekrardan yazarım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bizler Bunlari pcye kaydediyoruz.sadce ders icin degil.arapca bilgisi icinde ..Hicbir emek ziyan olmuyor merak etme.özellikle arapca konusundakiler.czk* |
Cevap: arapça 3 kitabının eş anlamlı ve zıt anlamlı kelimeleri (tüm üniteler) ArO* |
Cevap: arapça 3 kitabının eş anlamlı ve zıt anlamlı kelimeleri (tüm üniteler) Bu dönem Arapçayı nasıl geçerim diye kara kara düşünürken burdan paylaşmış olduğunuz eş anlam zıt anlamları gördüm . Son hafta sadece bunları ezberlemeyle geçirdim belki 1-2 tane çıkarda diğerlerinide aynı şık yapar 30 alırım diye düşündüm. Sınava başladımki birde ne göreyim 5 tane eş anlam zıt anlam var,4 tanesini kesin olarak doğru yaptım . Allah razı olsun bu dönem Arapçadan geçersem sayenizde olacak.ArO*ArO*ArO* |
çok sevindim doğru yapmanıza vesile olduğuma :) Allah sizdende razı olsun :):) |
Cevap: arapça 3 kitabının eş anlamlı ve zıt anlamlı kelimeleri (tüm üniteler) 1 ve 6. ünite demişsiniz ama sadece 1. ünite var.diğerlerine nereden ulaşabilirim?lütfen yardım edin.tek ders sınavına gireceğim.acaba yardımcı kitap alsam bana daha mı yararı olur.yayınevi adı yazar mısıız?bu şansı mı da kaybetmek istemiyorum. |
|
Cevap: arapça 3 kitabının eş anlamlı ve zıt anlamlı kelimeleri (tüm üniteler) sadece ilk sayfaya bakmayın diğer 2. 3. sayfalarda diğer üniteler var |
bütün ünitelerinkini yayınladım siz sadece ilk sayfaya bakmış olmalısınız.ile3rleyen sayfalarada bakarsanız tüm ünitelerinkini görebilirsiniz |
SAAT: 04:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.